Arensbach Entreprise A/S - Støbe- og flisearbejde

Støbe- og flisearbejde

Se, hvad vi kan hjælpe med nedenfor.

Om dine nye fliser skal ligges i sildebensmønster, halvforbandt eller noget helt tredje, så står vores kompetente murer klar til at hjælpe dig med din opgave. Når du skal have udført støbe- og flisearbejde, er det vigtigt at vælge en professionel og erfaren håndværker, der kan sikre dig et resultat i høj kvalitet. Hos Arensbach har vi mange års erfaring inden for støbe- og flisearbejde, og vi kan derfor tilbyde dig et resultat, der både er holdbart og æstetisk tiltalende.

Når det kommer til valget af fliser, så er materialevalget meget vigtig, da det både har indflydelse på holdbarheden og udseendet. Fliser fås i mange forskellige typer, farve, mønstre osv. Og det er derfor muligt for dig, at opnå lige det resultat/udtryk, som du drømmer om.
En regel når det kommer til valg af fliser er, at du skal anvende små fliser i små rum og store fliser i store rum. Hvis du vælger at få lagt store fliser på dit lille badeværelse, så kan rummet let komme til at føles forkert. Herudover er det værd at overveje farven på dine fliser, da mørke fliser på gulvet vil kræve mere rengøring end lyse fliser. Det vil være nemmere at se støv/skidt på mørke fliser end lyse fliser. Herudover vil kalk også være mere synligt og de mørkere fliser vil derfor oftere trænge til en rengøring.

Når det kommer til støbningen af gulvet, så kan det være et omfattende stykke arbejde. Det er vigtigt, at det støbte beton bliver helt plan, da uligheder vil få betydning for det færdige gulv. Hos Arensbach kan vi udføre støbning af gulv til alle rum også vådrum. Og ønskes der gulvvarme, så kan vi også klare det i forbindelse med støbearbejdet.

Så drømmer du om nye fliser i badeværelset, køkkenet eller bryggerset? Og kunne du samtidig godt bruge noget hjælp til dette projekt? Så kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dine ønsker og behov inden for støbe- og flisearbejde, så vi kan give dig et tilbud på netop dit projekt. Vi står altid klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning og udførelse af håndværk i høj kvalitet.

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt? Det er heldigvis ret nemt. Du skal bare udfylde formularen nedenfor, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wrapper

Info 1

Info 2

Wrapper 2

Submit sektion