Arensbach Entreprise A/S - Service, reparation og vedligehold

Service, reparation og vedligehold

Se, hvad vi kan hjælpe med nedenfor.

Hos Arensbach finder du et kompetent team af håndværkere, som både kan stå for den omfattende renovering samt mindre reparationer og vedligehold af din bolig. 

I en travl hverdag kan det være svært at nå mindre reparationer både inde og ude, og det er ofte disse håndværkeropgaver, der ender med at blive udsat i hjemmet. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på opgaven. 

Vi sikrer, at din bolig holder i mange år

I Danmark har vi et relativt fugtigt og køligt klima, der i mange tilfælde kan føre til fugtproblemer i blandt andet træværk, hvis ikke det stoppes tidligt i processen. Derfor skal træværk altid behandles og efterfølgende vedligeholdes for ikke at blive nedbrudt over tid. Nedbrudt træværk ses ofte i vinduer, døre, udhæng og træbeklædninger.

Hos Arensbach kan vi hjælpe med at sikre, at træværket i din bolig holder i mange år. Vi klarer både store og små opgaver, og vi kommer gerne forbi og vurderer opgaven. 

Reparationsopgaver

Lukker døren ikke ordentligt? Er der råd i træværket? Eller er der problemer med vinduerne i boligen? Hvis der er én ting, alle boligejere kan blive enige om, så er det, at der altid er noget, der kan forbedres, fornyes, repareres eller vedligeholdes i forbindelse med boligen – og det kræver både tid og overskud at få det lavet. Hos Arensbach udfører vi ikke kun store renoveringsopgaver; vi udfører også alt indenfor mindre og større reparationer på din bolig.

Hos Arensbach er vi stoppet med at holde regnskab over, hvor mange døre og vinduer, vi har udskiftet og repareret – for det er noget, vi ofte laver for vores kunder. Vi udskifter og reparerer vinduer og døre i både nye og gamle bygninger og for både erhverv, private og offentlige institutioner. 

Nyt tag

En udskiftning af vinduer og døre kan, udover at give en stærk reducering af varmeregningen, også give en bedre isoleringsevne, der i sidste ende giver et bedre indeklima for dig og din familie.

Hvad er det rigtige valg for dig: At bevare de gamle, originale vinduer eller udskifte dem til nye? Der er fordele og ulemper, uanset om du vælger at udskifte de gamle vinduer eller bevare dem. Flere af fordelene ved at bevare de gamle vinduer er forbundet med det æstetiske, da mange af de originale vinduer er lavet i husets stil og i en anden tid, som ikke kan kopieres 1:1. 

Du kan dog risikere, at reparationen af de gamle vinduer løber op i samme pris som udskiftningen af dem, da det kan være en tidskrævende proces. Tag os med på råd i overvejelsesfasen, for det kan være svært at gennemskue, om du skal vælge det ene eller det andet. 

Vi rådgiver professionelt og giver vores ærlige vurdering af sagen. Ender du med at udskifte alle vinduer, kan vi give dig en garanti på, at vi kun benytter danskproducerede vinduer og døre af allerhøjeste kvalitet. 

Arensbach er et tømrerfirma, der kan hjælpe dig med alt inden for reparation. Det kan for eksempel være: 

  • Reparation eller udskiftning af vinduer og døre
  • Reparation af råd i træværk
  • Reparation af tage
  • Reparation af trapper, inde som ude
  • Reparation efter storm- eller vandskader
  • Andet tømrerarbejde, hvor der er behov for professionelle tømrere 

Se udførte projekter

Vedligeholdelse og serviceaftale i Aarhus og omegn

Uanset hvilken bygning du har, vil den med tiden kræve noget vedligeholdelse. Hvis ikke bygninger vedligeholdes, kan det i værste fald resultere i store og dyre reparationer og renoveringer. I større bygninger, som for eksempel erhvervsejendomme, skoler, børnehaver og så videre, kan det være fordelagtigt at indgå en serviceaftale med et tømrerfirma. Det sænker ikke blot risikoen for uforudsete udgifter, men gør også, at bygningen altid fremstår vedligeholdt. 

Tømrerfirmaet Arensbach vedligeholder bygninger og tilbyder fleksible og faste serviceaftaler til både privat og erhverv - og til både store og små opgaver. Vores fagfolk er de dygtigste af slagsen, og de udfører alle reparationer og al vedligehold nænsomt, så det ikke går ud over bygningens stil og charme.  

Vi er vant til at udføre vedligeholdelses- og reparationsopgaver og prøver altid at tilpasse os efter, hvornår I har tid til at få udført reparationerne. Det giver jer fleksibilitet, så jeres hverdag i privaten eller på kontoret stadig fungerer uden for mange gener. 

Ring og få et uforpligtende tilbud

Har du en større eller mindre reparations- eller vedligeholdelsesopgave, er du velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud og vurderer opgaven og giver et uforpligtende tilbud. 

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt? Det er heldigvis ret nemt. Du skal bare udfylde formularen nedenfor, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wrapper

Info 1

Info 2

Wrapper 2

Submit sektion

Professionel vedligeholdelse af hus

Har du fået en stormskade? Trænger din trappe til at blive pudset op? Skal dit tag repareres? Overlad det til os. Hos Arensbach har vi et hold af kompetente bygningskonstruktører, tømrere og murere. De gør alle deres ypperste for, at dit vedligeholdelsesarbejde, stort som småt, bliver udført til tiden og med fokus på godt håndværk.

Hos Arensbach er du i trygge hænder - vi hjælper dig med den bedste løsning til vedligehold af dit hus. Vi er altid gennemskuelige i vores tilbud og måde at gøre tingene på. Vi snakker til dig i øjenhøjde og dropper alle de faglige udtryk. På den måde får du forklaret situationen på en forståelig måde, så det giver mening, hvorfor vi reparerer og vedligeholder, på den måde vi gør.

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere.
 

Enterprisefirma med godt håndværk

Vedligeholdelse kan være et delikat emne. For det er ikke altid, at du som boligejer ønsker at skifte til noget helt nyt. Måske vil du bevare stilen fra de gamle trævinduer eller det arkitektoniske udtryk på din trappe?

Arensbach tømrere og murere udfører enhver vedligeholdelsesopgave med stor omtanke for det eksisterende håndværk. Medmindre det selvfølgelig står helt skidt til og arbejdet ikke har været udført godt nok til at starte med. Uanset situationen gør vi alt for at leve op til dine ønsker og krav til vedligeholdelsen.

Det gode håndværk er en kernesten i vores virksomhed. Det er dét, vi lever og ånder for. Men vi vægter også pris og økonomi højt. Du skal ikke betale i dyre domme for en reparation af gamle vinduer, der ikke kommer til at holde særlig mange år. Vi rådgiver dig altid til den mest optimale løsning - så du ikke skal have udskiftet taget kun få år efter, det gamle er blevet repareret.

Hvad hjælper vi med?

Vedligeholdelse er mange ting. Det kan være en pludselig opstået skade, der skal tilses. Du kan også have forberedt dig i flere år på, at det rådne træværk skal udskiftes. Uanset om det er en mindre eller større opgave, kan vi hjælpe dig godt i mål.

Arensbach tilbyder reparation og vedligehold af:

- Vinduer og døre
- Træværk
- Trapper
- Tag

Listen er ikke utømmelig. Vi står klar med vores tømrerekspertise og murerekspertise til alverdens andre opgaver, som måtte kræve vedligehold eller reparation. Derudover tilbyder vi også vores kompetencer, hvis du har brug for reparation efter en stormskade.

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig med din reparation? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Så finder vi sammen ud af, om vi er det rette match til din opgave.

Lad os stå for vedligeholdelsen

Vedligeholdelse af hus er en krævende ting. Med en ældre bolig vil der over tiden opstå flere emner på huset, der kræver vedligehold og reparation. Det er de færreste materialer, der holder evigt - alt har en begrænset levetid.

- Et træudhæng kan holde mange år, hvis det løbende vedligeholdes
- Trævinduer holder ofte i omkring 20-30 år afhængig af typen
- Tag i tagpap holder omkring 30-35 år.

Disse er blot eksempler. Det kan sagtens være, at du har købt en bolig med trævinduer, der er endnu ældre. Levetiden på mange dele af en bolig afhænger ofte af hvordan man vedligeholder disse. Arensbach står klar til at hjælpe dig med dette. For hvorfor skifte hele taget, hvis du blot kan reparere dele af det og udsætte den dyre post, det er at skifte til et helt nyt tag.

Brug for hjælp til reparation på boligen? Kontakt os for at høre mere.