Arensbach Entreprise A/S - Energirenovering

Energirenovering & efterisolering

Se, hvad vi kan hjælpe med nedenfor.

Energirenovering og efterisolering er vigtige trin i at gøre dit hjem mere energieffektivt og reducere dine energiomkostninger.
Ud over de økonomiske fordele ved at reducere dit energiforbrug, kan energirenovering og efterisolering også hjælpe med at mindske hjemmets miljøpåvirkning. Derudover kan en mere energieffektiv bolig også forbedre dit helbred og dit velbefindende ved at skabe et mere behageligt og sundt indendørsmiljø.

Energirenovering

Ønsker du at spare på dit energiforbrug, samt varmeregningen? Så er en energirenovering måske noget du bør overveje. En optimering af energiforbruget i din bolig vil samtidig bidrage til nogle positive klimaaftryk.
En energirenovering kan både omfatte en tagudskiftning, udskiftning af de gamle punkterede ruder, efterisolering af vægge, lofter og gulve, samt isolering af facaden.
Men hvornår er det så en god idé at energi renovere? Hvis du bor i et hus fra før 1980, og der ikke endnu er blevet efterisoleret, så er det en god idé at lave energi forbedringer.

Efterisolering

Efterisolering er en af de mest effektive måder at reducere varmetabet på. Ved efterisolering af dit tag, gulve og vægge kan du forhindre varmetabet fra dit hjem.
At efterisolere er en rigtig god investering, som giver både lavere udgifter til opvarmning, samt et bedre indeklima. Dette er herudover med til at øge værdien af din bolig. Når man efterisolere lægges der et ekstra lag af isolering i konstruktioner i dit hus, som allerede er isoleret, eller der isoleres steder, hvor der tidligere ikke har været isoleret. Der kan efterisoleres stort set overalt i husets ”klimaskærm” dvs. vinduer, tag og vægge. Fordelene ved en efterisolering er mange. Du vil kunne mærke forskel på komforten, samt indeklimaet, som vil blive bedre og sundere. En efterisolering vil også medføre et lavere energiforbrug, hvilket betyder en besparelse på dine varmeudgifter. Boligens værdi vil også typisk stige, da en bolig som er efterisoleret og derfor har et lavere forbrug er mere attraktiv end en bolig med et højt forbrug, som endnu ikke er blevet efterisoleret.

Tilskud til energirenovering

Når du foretager en energirenovering af din bolig er det ikke kun på varmeregningen der er en besparelse at hente. Det er nemlig muligt, at ansøge om tilskud til energirenoveringen.
Det kan derfor være en god ide at undersøge om din kommune tilbyder tilskud til energirenoveringen. Der findes bl.a. en varmepumpepulje og en energirenoveringspulje. Det er i varmepumpepuljen muligt at søge om tilskud til at få udskiftet din varmekilde med en varmepumpe, hvorimod energirenoveringspuljen er forbeholdt boliger, som er energimærket med E, F eller G, som ønsker at energirenovere. Der fines herudover en afkoblingspulje, som er henvendt dem, som ønsker tilskud til at få frakoblet gasledninger i forbindelse med at der skal skiftes opvarmningsform.

Skal Arensbach Entreprise A/S hjælpe dig med dit næste projekt?

Så hvis du ønsker at reducere dit energiforbrug og øge komforten i dit hjem eller virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os Arensbach Entreprise A/S for et uforpligtende tilbud på en energirenovering af din bolig i Aarhus omegn & Silkeborg. Der kan nemlig være mange penge at spare, samtidig med at du vil få et bedre indeklima og bidrage positivt til klimaet.

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt? Det er heldigvis ret nemt. Du skal bare udfylde formularen nedenfor, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wrapper

Info 1

Info 2

Wrapper 2

Submit sektion