Arensbach Entreprise A/S - Indvendige døre, køkkener & lister

Indvendige døre, køkkener & lister

Se, hvad vi kan hjælpe med nedenfor.

Går du og drømmer om at lave nogle forbedringer/opdateringer indvendigt i din bolig? Hvad end det er nye døre, lister eller måske et helt nyt køkken, da det gamle er blevet for slidt eller måske ikke passer ind i din stil? Så kan vi hos Arensbach Entreprise A/S hjælpe dig med dit næste projekt.

Indvendige døre

Trænger dit hjems indvendige døre til en udskiftning? Men mangler du en håndværker til at varetage denne opgave? Så er du havnet det helt rigtige sted. Så bor du i Århus, Silkeborg, Horsens eller omegnen, så kan vi hjælpe dig med udskiftning af dine indvendige døre.

Der er flere faktorer som bør overvejes når der skal vælges nye indvendige døre til din bolig. Skal det være med eller uden glas? En fransk dør til at adskille stuen og spisestuen? Måske en skydedør ville være mere oplagt for dig, hvis du ønsker at udnytte pladsen bedst muligt.

Designet på dine indvendige døre er med til at skabe din boligs udtryk, samt sætte præg på indretningen. Dine indvendige døre kan derfor tilpasses din bolig, så en rød tråd opnås.
Bor du f.eks. i en ældre bolig med sildebensparket, stuk og rosetter ville et oplagt valg være en fyldningsdør med flotte detaljer. Bor du modsat i en ny bolig med f.eks. betongulve bør valget måske derimod stå på en mere minimalistisk dør. Men uanset om de ønsker dig en fyldningsdør, glasdør eller en mere minimalistisk dør,  så kan vi ved Arensbach hjælpe dig!

Opnå flotte overgange med lister

Lister er med til at skjule overgangen fra væg til gulv og loft. Man kan derfor sige, at de bidrager til at få dit hjem til at hænge sammen. Fodlister bidrager ikke kun til det æstetiske, men er også med til at beskytte den nederste del af væggen mod stød og slag. Lister findes i flere forskellige materialer og former, så vi kan med sikkerhed finde noget der passer lige netop til dit hjem.

Oftest anvendes lister som en praktisk afslutning mellem væg til gulv og loft. Dog ses der en tendens, hvor lister anvendes på vægge og f.eks. skabslåger til at skabe et herskabeligt look.

Køkkenet

Drømmer du om et nyt køkken? Men har ikke tiden eller kompetencerne til at skifte eller renovere det? Så varetager vi hos Arensbach gerne denne opgave for dig.
Om det kræver en udskiftning af en bordplade eller flytning af en væg, så kan vi hos Arensbach hjælpe dig med at opnå dit drømmekøkken.
Køkkenet er et af hjemmets vigtigste rum, det er et samlingspunkt for familien og af denne grund er det vigtigt, at dit køkken er både funktionelt, men på samme tid også et rum du har lyst til at opholde dig i.
Når man skal vælge sit nye køkken, så er der flere ting, som er værd at overveje. Hvilken køkkentype ønsker man? Størrelsen på køkkenet? Hvilket materiale, samt farve? Skal dine hvidevare være integrerede?
Uanset hvordan du drømmer dit nye køkken skal se ud, så kan vi hos Arensbach hjælpe med at realisere dine drømme. 

Skal Arensbach hjælpe dig med at opnå dine bolig-drømme?

Vi står hos Arensbach Entreprise A/S altid til rådighed for at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit hjem. Så uanset hvad dit næste projekt står på, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og så kan vi sammen finde frem til, hvad der er den bedste løsning for dig!

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt? Det er heldigvis ret nemt. Du skal bare udfylde formularen nedenfor, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wrapper

Info 1

Info 2

Wrapper 2

Submit sektion