Byg med os, og få dit udbudsmateriale gratis

Gratis udbud

Hvis du vælger at bygge med os, vil vi gerne lave dit udbudsmateriale gratis. Derfor har vi udviklet et koncept, som vi kalder ”entreprenørudbud”. Med dette koncept udarbejder vi simple tegninger og en udførlig fagopdelt ydelsesbeskrivelse som byggeriets drejebog. Dette materiale kan vi, og de eventuelle andre entreprenører som du vil have tilbud af, regne vores tilbud ud fra. På denne måde sikrer du, at dine tilbud indeholder nøjagtigt de samme ydelser, så du let kan sammenligne dem og træffe den rigtige beslutning.

Hvis du vælger at acceptere vores tilbud, så er entreprenørudbuddet gratis. Vælger du ikke at bruge os, koster udbudsmaterialet 6.250 kr. inkl. moms. Er der ikke behov for, at vi udarbejder tegningerne for dig, men blot skal udarbejde ydelsesbeskrivelsen, så vil prisen være 3.125 kr. inkl. moms. 

Har vi udarbejdet et entreprenørudbud til dig, og vælger du at bygge med os, varetager vi sagen som totalentreprenør. Det betyder, at vi selv har ansvaret for eventuelle fejl i vores materiale, hvilket giver dig en større sikkerhed som bygherre (kunde).

Gå til byggevejledning