Arensbach Entreprise A/S - Renovering og ombygning af lejligheder

Renovering og ombygning af lejligheder

Se, hvad vi kan hjælpe med nedenfor.

Renovering af lejligheder er en af vores spidskompetencer, så du kan trygt vælge os til opgaven

Lejligheder er i høj kurs for tiden, da flere og flere søger mod de store byer, såsom Aarhus. For mange virker det tiltalende at have byens mange muligheder indenfor rækkevidde, samtidig med, at lejligheden fungerer som et personligt frirum og base. Det er dog ikke altid, lejligheden stemmer overens med, hvordan man drømmer om, den skal se ud. Har du planer om at renovere eller ombygge din lejlighed, fungerer vi gerne som den udførende hånd på projektet.

Hos Arensbach kan vi hjælpe dig med alle faser af renoveringen – både hvis du ønsker at totalrenovere lejligheden fra inderst til yderst, eller hvis renoveringen skal koncentrere sig om enkelte dele af lejligheden, eksempelvis køkkenet eller badeværelset. Vi fungerer som entreprenørvirksomhed i Aarhus, og vi har gennemført mange lejlighedsrenoveringer med fokus på at bevare de oprindelige detaljer og implementere moderne løsninger.

Se billederne fra denne lejlighed på Skolebakken i Aarhus vi har renoveret.

Få et tilbud

Arensbachs renoveringer af lejligheder giver tilfredshed for pengene

Når vi involverer os i et renoveringsprojekt, udfører vi arbejdet med udgangspunkt i, at resultatet skal matche den vision, du havde i tankerne for projektet. Måske endda endnu bedre, end du havde forestillet dig. Det er vores vigtigste succeskriterium, uanset om du har fået nye gulve, udskiftet køkkenet, spartlet væggene, eller om lejligheden har været igennem en totalrenovering.

Renovering af lejligheder

Hvis du er usikker på, om det vil være anstrengelserne og ressourcerne værd at renovere din lejlighed, forstår vi dig godt - det er en stor beslutning. Vi kan garantere, at du bliver glad for beslutningen, når den er truffet, og du ser din nyrenoverede lejlighed for første gang. Vælger du Arensbach til ombygningen eller totalrenoveringen af din lejlighed, hjælper vi dig trygt igennem hele processen.

Læs vores anmeldelser.

Totalrenovering af lejlighed: Fra overvejelse til færdigt resultat

Når man står overfor en større renoveringsopgave, kan vejen til det endelige resultat virke uoverskuelig. Derfor er det en god idé at få hjælp af en entreprenørvirksomhed som Arensbach, der fungerer som tovholder på projektet og sørger for at styre det sikkert i mål.

Første skridt på vejen mod en nyrenoveret lejlighed er at beslutte dig for, at det er dét, du vil. Behovet kan opstå ud fra et ønske om at få lejligheden til at matche de forventninger, du har til den, men det kan også være, at standen efterhånden er så dårlig, at den trænger til at blive renoveret. Måske har du allerede en idé om, hvilken stil den nye lejlighed skal afspejle, men du behøver ikke at have en færdig løsning i hovedet, før du kontakter os. Vi hjælper gerne med at visualisere dine ønsker og behov. Når du vælger Arensbach til opgaven, tager vi os af alt det praktiske arbejde med renoveringen: Vi sikrer, at der bliver bygget fagteknisk korrekt, og vi står for koordineringen med diverse faggrupper. Det betyder, at du kan læne dig tilbage og se frem til det færdige resultat.

Find inspiration til din renovering i vores øvrige projekter.

Prisvindende entreprenørfirma

Vores erfaring inden for både renovering af lejligheder og øvrige opgaver inden for renovering, ombygning og tilbygning gør, at vi kan tilbyde dig den bedste service. Med vores kerneværdier - ordentlighed, overholdte aftaler og omhyggeligt håndværk - gør vi op med de gængse fordomme om, at håndværkere altid kommer for sent, udskyder projekter eller ikke udfører arbejdet ordentligt.

Vi er passionerede omkring at hjælpe med at føre dine boligdrømme ud i livet. Det gør vi med et detaljeret tilbud, fagligt dygtige håndværkere, der kan deres kram, og løbende opfølgning under renoveringsfasen. Kontakt os herunder for at få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Hvad koster en ombygning?

Når du vælger fagfolk til dit projekt, er det vigtigt at tage prisen i betragtning. Hos Arensbach har vi øje for kvalitet, det gode håndværk og vi udfører arbejdet til en god pris. Vi er ikke kendt som et firma, der går på kompromis med resultatet. Vi er til gengæld kendt som et firma, der flere år i streg er kåret som Årets Tømrerfirma og leverer god kvalitet til en fair pris. Og det ry vil vi gerne blive ved med at leve op til. 

Prisen for en ombygning vil naturligvis variere betydeligt afhængigt af flere faktorer. Disse faktorer inkluderer blandt andet de eksisterende forhold, materialevalg, valgte løsninger og ikke mindst omfanget af projektet. En generel tommelfingerregel er ca. 12.000 kr. inkl. moms pr. m2, målt udvendigt. Hvis projektet omfatter en indvendig totalrenovering med udskiftning af tag og vinduer, skal dette tillægges.

Hvis du overvejer at flytte dit køkken eller badeværelse, skal du også tage højde for ekstra udgifter, da det kræver, at lejlighedens vandinstallationerne flyttes.

Det kan være en fornuftig økonomisk beslutning at bevare placeringen af dit køkken og badeværelse for at undgå disse ekstra omkostninger. Derfor kan det også være lettere at gennemføre en ombygning af stue- og værelsesarealer, og ofte kan du opnå et lige så tilfredsstillende resultat ved at gentænke de omkringliggende rum.

Sådan kommer du i gang med at renovere din lejlighed

En større renovering eller ombygning af en lejlighed er ikke bare sådan at gå til. Det kræver gode idéer, et realistisk budget, teknisk snilde eller en dygtig samarbejdspartner til at udføre renoveringen. Er du ikke en gør-det-selv-mand eller kvinde, giver det mening at hyre andre til at foretage ombygningen. Sådan sikrer du dig, at det bliver gjort ordentligt, og du behøver ikke få beskidte hænder selv.


Alt du skal gøre er at komme med idéer til, hvordan den ombyggede lejlighed skal se ud. Det er også en god idé at lægge et budget. Er du i tvivl om, hvad der kan lade sig gøre indenfor din økonomi, står vi naturligvis til rådighed til at give dig et prisoverslag på renoveringen. Ligesom vi kan byde ind med løsninger, der får dine idéer til ombygningen til at lykkes. Vi gør vores ypperste for at efterkomme dine drømme og ønsker til en ny og ombygget lejlighed.


En renovering af lejlighed kan være omfattende, men det behøver den ikke være. Når du hyrer Arensbach ind til opgaven, hjælper vi dig trygt i mål med din ombygning. Du kan se til på sidelinjen, alt imens vi foretager en totalrenovering af din herskabslejlighed eller renoverer køkkenet i din ældre lejlighed. Hos os er du i trygge hænder – for vores kyndige håndværkere udfører enhver opgave med stor passion og respekt for håndværket. Vi har et erfarent team, der har stået for mange mindre og større ombygninger af lejligheder.


Vil du vide mere om dine muligheder? Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om lejlighedsrenovering.

Renovering af lejlighed – få inspiration her

Mange ældre lejligheder trænger til en kærlig hånd. Selvom lejligheden er i god stand, kan der være ting, du gerne vil ændre. Måske skal køkkenet renoveres, eller det kan ske, at du har brug for en anden rumopdeling. Der er mange måder, hvorpå man kan renovere eller ombygge en lejlighed.


Arensbach har stået for et væld af renoveringer og ombygninger af lejligheder. Vi har samlet nogle udvalgte projekter længere nede på siden. Her kan du se nærmere på, hvordan vi har totalrenoveret ældre lejligheder, og hvordan vi har renoveret køkkener og meget mere. Uanset hvordan din lejlighed ser ud, kan du få skabt et smukt resultat, der lever op til dine behov i hverdagen. Ligesom du kan ende ud med en lejlighed, der stiger i værdi.


Om du lige er flyttet i en ny lejlighed eller længe har boet i den samme, så kan behovet for større ombygninger eller mindre renoveringer opstå. Lejligheder i ældre bygninger er ofte ikke indrettet til den livsstil, vi har i dag. Det vil sige, at der sjældent er et køkken-alrum. Ofte er der små køkkener og badeværelser. Disse rum er nogle af dem, som vi oftest renoverer. Derudover står vi også for totalrenoveringer, hvor hele lejligheden trænger til at blive sat i stand og opdateret til nutidens behov.

Vil du renovere din lejlighed?

Drømmen om en mere moderne lejlighed er meget fristende. Men skal man bare kaste sig hovedkulds ud i en større renovering eller ombygning? Svaret er nej. Selvom det kan virke tillokkende, og vi altid står klar til at give dig et godt tilbud, er det værd at tænke sig lidt om først:

1. Kan det betale sig at renovere?
2. Hvor meget skal der bygges om?
3. Hvad er dit budget?


Disse tre spørgsmål bør du stille dig selv, inden du begynder på en renovering eller større ombygning. Nogle gange kan man have store drømme for ombygningen af sin lejlighed, men det kan vise sig, at det er bedst at starte med et enkelt rum - eksempelvis sit køkken. I andre tilfælde giver det mening at vælge en totalrenovering. Det hele kommer ofte an på dit budget, hvad lejligheden har kostet, og hvad den vil blive vurderet til, når forbedringerne er foretaget.


Står du med nogle konkrete idéer til en ombygning? Vi kan altid hjælpe dig med et prisoverslag, så du kan få en realistisk idé om, hvad det koster at renovere og bygge om. Det koster dig ikke noget at få et prisoverslag. Hvis det giver mening for dig, kan vi gå videre med en mere konkret projektering af byggeopgaven. 

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt? Det er heldigvis ret nemt. Du skal bare udfylde formularen nedenfor, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wrapper

Info 1

Hvor har du fundet os?*

Info 2

Wrapper 2

Submit sektion

Lad os stå for din ombygning af lejlighed

Hvem skal ombygge din lejlighed? Renovere dit køkken? Modernisere dit badeværelse? Arensbach er et prisvindende entreprenørfirma med masser at byde på. Fordelene ved at vælge os er:

- Du får hjælp til at realisere dine drømme
- Vi har stor passion for vores håndværk
- Vi har stået for mange ombygninger
- Du får arbejdet udført til tiden
- Du får dygtige håndværkere

Derudover skal det selvfølgelig nævnes, at vi har stået for et væld af ombygninger og renoveringer af lejligheder – store som små. Der er ikke det projekt, vi ikke glæder os til at give os i kast med. Vi er ved din side, fra du kommer ind til os med dine idéer, og til renoveringen er ført ud i livet.

Hvordan går det ellers til, når du vælger Arensbach til din ombygning af lejlighed? For det første kan du forvente, at vi overholder enhver tidsplan. Vores dygtige håndværkere er meget passionerede og møder hver dag op for at udføre deres arbejde med stor stolthed.

Vi arbejder primært i Århus, Skanderborg og Silkeborg. Samtidig er det en stor fordel for dig at vælge os som entreprisefirma til opgaven. Vi har vores egne håndværkere - både tømrere og murere. Det betyder, at du ikke selv skal stå for kontakten med forskellige firmaer. Vi sørger for, at alt forløber, som det skal. Idet vi har vores egne håndværkere, skal vi ikke ud at hyre folk ind og koordinere med dem. Vores folk er pålidelige, og du risikerer ikke en forsinket renovering pga. misforståelser eller problemer med at finde folk til projektet.

Find ud af mere om ombygning af lejlighed

Nye gulve, udskiftning af køkken, spartlede vægge, moderniseret badeværelse – der findes utallige måder at renovere en lejlighed på. Nogle gange er det alle rum, der skal have en tur, og det resulterer i en større ombygning. Andre gange kan det være, at du nøjes med at renovere ét rum af gangen. Mulighederne er mange, og din renovering af lejligheden kan se ud, ligesom du ønsker det. Vi prøver altid at være behjælpelig med smarte løsninger, der gør hverdagen nemmere for dig.

En renovering af lejlighed med Arensbach kan byde på:
- Udskiftning af køkken
- Nyt badeværelse
- Spartlede vægge
- Ny rumopdeling
- Nye lofter
- Nye gulve
- Og meget mere.

Med et hold af dygtige tømrere og murere findes der ikke den opgave, som vi ikke kan tilbyde at løse som en del af din ombygning. Det betyder også, at vi som entreprisefirma kan foretage en totalrenovering. Det vil sige, hvor alle rum skal ombygges med nye gulve, lofter osv. Hvor både badeværelse og køkken skal udskiftes. Med andre ord; vi kan ombygge din lejlighed til en helt ny én af slagsen, som du næsten ikke kan genkende igen.

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at give os et kald. Vi glæder os til at høre mere om dine drømme, og hvordan vi kan opfylde dem med en professionel renovering af din lejlighed.