Arensbach Entreprise A/S - Renovering og ombygning af lejligheder

Renovering af lejlighed i Aarhus og omegn

Renovering af lejligheder er en af vores spidskompetencer, så du kan trygt vælge os til opgaven

Lejligheder er i høj kurs for tiden, da flere og flere søger mod de store byer, for eksempel Aarhus. For mange virker det tiltalende at have byens mange muligheder indenfor rækkevidde, samtidig med, at lejligheden fungerer som et personligt frirum og base. Det er dog ikke altid, lejligheden stemmer overens med, hvordan man drømmer om, den skal se ud. Har du planer om at renovere eller ombygge din lejlighed, fungerer vi gerne som den udførende hånd på projektet.

Hos Arensbach kan vi hjælpe dig med alle faser af renoveringen – både hvis du ønsker at totalrenovere lejligheden fra inderst til yderst, eller hvis renoveringen skal koncentrere sig om enkelte dele af lejligheden, for eksempel køkkenet eller badeværelset. Vi fungerer som entreprenørvirksomhed i Aarhus, og vi har gennemført mange lejlighedsrenoveringer med fokus på at bevare de oprindelige detaljer og implementere moderne løsninger.

Se billederne fra denne lejlighed på Skolebakken i Aarhus, som vi har renoveret.

Få et tilbud

Arensbachs renoveringer af lejligheder giver tilfredshed for pengene

Når vi involverer os i et renoveringsprojekt, udfører vi arbejdet med udgangspunkt i, at resultatet skal matche den vision, du havde i tankerne for projektet – eller måske være endnu bedre, end du havde forestillet dig. Det er vores vigtigste succeskriterium, uanset om du har fået nye gulve, udskiftet køkkenet, spartlet væggene, eller om lejligheden har været igennem en totalrenovering.

Renovering af lejligheder

Hvis du er usikker på, om det vil være anstrengelserne og ressourcerne værd at renovere din lejlighed, forstår vi dig godt. Det er en stor beslutning. Men vi kan garantere, at du bliver glad for den, når den er truffet, og du ser din nyrenoverede lejlighed for første gang. Vælger du Arensbach til ombygningen eller totalrenoveringen af din lejlighed, hjælper vi dig trygt igennem hele processen.

Læs vores anmeldelser.

Totalrenovering af lejlighed: Fra overvejelse til færdigt resultat

Når man står overfor en større renoveringsopgave, kan vejen til det endelige resultat virke uoverskuelig. Derfor er det en god idé at få hjælp af en entreprenørvirksomhed som Arensbach, der fungerer som tovholder på projektet og sørger for at styre det sikkert i mål.

Første skridt på vejen mod en nyrenoveret lejlighed er at beslutte dig for, at det er dét, du vil. Behovet kan opstå ud fra et ønske om at få lejligheden til at matche de forventninger, du har til den, men det kan også være, at standen efterhånden er så dårlig, at den trænger til at blive renoveret. Måske har du allerede en idé om, hvilken stil den nye lejlighed skal afspejle, men du behøver ikke at have en færdig løsning i hovedet, før du kontakter os. Vi hjælper gerne med at visualisere dine ønsker og behov. Når du vælger Arensbach til opgaven, tager vi os af alt det praktiske arbejde med renoveringen: Vi sikrer, at der bliver bygget fagteknisk korrekt, og vi står for koordineringen med diverse faggrupper. Det betyder, at du kan læne dig tilbage og se frem til det færdige resultat.

Find inspiration til din renovering i vores øvrige projekter.

Prisvindende entreprenørfirma

Vores erfaring inden for både renovering af lejligheder og øvrige opgaver inden for renovering, ombygning og tilbygning gør, at vi kan tilbyde dig den bedste service. Med vores kerneværdier - ordentlighed, overholdte aftaler og omhyggeligt håndværk - gør vi op med de gængse fordomme om, at håndværkere altid kommer for sent, udskyder projekter eller ikke udfører arbejdet ordentligt.

Vi er passionerede omkring at hjælpe med at føre dine boligdrømme ud i livet. Det gør vi med et detaljeret tilbud, fagligt dygtige håndværkere, der kan deres kram og løbende opfølgning under renoveringsfasen. Kontakt os herunder for at få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os