Historien

2014-05-20

Arensbach bliver stiftet

Vores adm. direktør, Ask Arensbach, stifter den  20. maj Arensbach Tømrer, Snedker & Byggerådgivning IVS.

Ask er 22 år gammel og uddannet tømrer, men en håndskade sætter en stopper for en fuldtids tømrerkarriere, og han er derfor i gang med uddannelsen som bygningskonstruktør, da han opretter iværksætterselskabet.

2014
2016-04-28

Virksomheden vokser

Vi ansætter vores første tømrersvend på fuldtid samt en tømrerlærling. Senere på året bliver det første tømrersjak ansat til at lave typehuse på akkord for husbyggerfirmaet Hybel.

Vi bliver for første gang nomineret til Årets Tømrerfirma 2016, og i sommeren 2016 omdannes vi til et anpartsselskab og skifter navn til Arensbach Tømrer & Snedker ApS.

2016
2017-02-16

Aktieselskab og Årets Tømrerfirma

Ask bliver uddannet bygningskonstruktør, mens virksomheden beskæftiger otte tømrersvende. Samme år flytter vi lager og værksted fra Asks garage til en 300 m2 stor hal.

Vi bliver kåret som Årets Tømrerfirma 2017, og i december omdanner vi firmaet til et aktieselskab med navnet Arensbach Tømrer & Snedker A/S.

Artikler:

Kontruktøren nr. 2

Lokalavisen uge 8

Dagens byggeri

2017
2019-04-25

5-års jubilæum og flere medarbejdere

Vi spalter virksomheden i to: En ny renoveringsafdeling til vores renoveringsaktiviteter, der får navnet Arensbach Tømrer & Entreprise. Vores oprindelige selskab omdøbes Arensbach Erhverv og varetager nybyg-projekter.

Begge afdelinger tæller samlet set 20 ansatte, og Ask ansætter den første projektleder til at hjælpe med at varetage de administrative og byggetekniske opgaver. Vi flytter ind i et lejet kontorlokale i Aarhus V.

Vi bliver kåret som Årets Tømrerfirma for anden gang, og er finalist til Årets Arbejdsmiljø i 2019, samt fejrer vores 5-års jubilæum. Efter udløb af kontrakter med byggefirmaet Hybel, vælger vi ikke at indgå nye aftaler med erhvervskunder, men fokuserer i stedet primært på renovering for privatkunder.

2019
2020-05-04

Arensbach Entreprise A/S

Vi opkøber murerfirmaet Topkær med et par ansatte og skifter navn til Arensbach Entreprise A/S. 
Vi får vores første praktikant fra bygningskonstruktøruddannelsen, og i oktober måned køber vi en byggegrund i Tilst, hvor vi vil bygge eget domicil og udlejningsejendom. Ask Arensbach stifter selskabet “Udlejningsejendom: Arensbach Huset,” som skal eje grunden og ejendommen.

I sommeren 2020 udfases vores nybyg-afdeling, så vi nu udelukkende tilbyder renovering, til- og ombygning af boliger for privatkunder. Nybyg afdelingen er ikke lukket, blot inaktiv, dette valg har vi truffet for ikke at løbe for vores mangel ansvar på tidligere projekter.

Finalist til årets tømrer og arbejdsmiljø 2020

2020
2021-11-28

Rekordregnskab og seniorklub

Vi leverer et rekordregnskab med et overskud på 3,3 millioner før skat i Arensbach Entreprise A/S, virksomheden er selvfinansieret og uden nogen former for gæld.

Vi stifter Arensbach-seniorklub i november måned. Her får man efter fem års ansættelse betalt frisør, fitness og tandlægeforsikring.

Finalist til årets tømrer og arbejdsmijø 2021

2021
2022-03-01

Støtte til Ukraine

I marts indsamler medarbejderne på eget initiativ en stor donation til ofrene for krigen i Ukraine.

Finalist til årets tømrer og arbejdsmiljø og kåret til årets tømrer 2022

2022