Bliv lærling hos Arensbach
og bliv del af et fedt hold

Drømmer du om at blive tømrer eller murer?

Hos Arensbach har vi altid mindst 5 lærlinge. Vi sætter vores lærlinge sammen med en fast ”læresvend”, som du vil gå sammen med det meste af din læretid. Denne læresvend vil følge din udvikling og kunne orientere ledelsen om din udvikling, samt hvilke fagområder der måske skal mere fokus på, inden du skal i skole igen.

Byggebranchen har måske et ry for at have en hård jargon og ikke at tilbyde de bedste læreforhold for elever. Men den del af branchen styrer vi pænt uden om hos Arensbach. Hos os er alle lige, og vi behandler hinanden ordentligt. Godt kollegaskab og sammenhold er en ting, som alle vores medarbejdere nævner, når vi afholder årlige medarbejder-samtaler. Det er vi stolte af.

Vi laver rigtigt håndværk hos Arensbach, og derfor mener vi også, at vi tilbyder den bedste læreplads. I dag er meget nybyg rent montagearbejde, men hos Arensbach laver vi kun renovering, tilbygning og ombygning. Her skal man kunne bygge videre på noget gammel og skævt og vide, hvordan tingene blev lavet før i tiden. Ved renovering samt til- og ombygning løses to opgaver aldrig ens, så man skal have en høj faglighed for at kunne det, vi laver. Og lige præcis dét, kan vi lære dig som lærling.

Følg med på vores Facebook-side for at se, når vi slår ledige lærepladser op.