Vi er en moderne entreprenørvirksomhed med store ambitioner

En moderne entreprenørvirksomhed

Vi tror på, at en moderne byggevirksomhed skal bygges på:

  • En flad ledelsesstruktur
  • Ordentlighed
  • Overholdelse af aftaler
  • Omhyggeligt håndværk

Ordentlighed er et vidt begreb, men for os betyder det blandt andet, at vi har styr på vores ting, og at vi agerer professionelt, venligt og respektfuldt overfor vores samarbejdspartnere, kunder og ikke mindst hinanden. Vi har stort fokus på, at Arensbach skal være et dejligt sted at arbejde, og, at vores kunder og samarbejdspartnere finder det tilfredsstillende og trygt at bygge sammen med os.

Kåret til årets tømrerfirma & totalentreprenør

Arensbach har været finalist til Årets Håndværker hvert år siden 2016. Vi er blevet kåret som årets tømrerfirma i 2017, 2019 og 2022. Vi har også været blandt finalisterne til årets arbejdsmiljø i 3 år. Hertil har vi været nomineret til årets totalentreprenør i 2023 og 2024, hvor vi vandt prisen i 2024. Det er en historik, vi er meget stolte over.

Finalister til prisen for årets arbejdsmiljø – tre år i streg

Vi er en håndværkervirksomhed, og vores livsvigtige organ er derfor vores hold af dygtige håndværkere og projektledere. Deres trivsel og motivation er altafgørende for vores succes. Vi har en helt flad ledelsesstruktur, hvor der kommunikeres med samme ordentlige, respektfulde tone, uanset om man taler med direktøren eller en ny lærling. Her bliver alle hørt, og vi er gode til at trække på hinandens gode ideer og erfaringer uanset jobtitel.

Vi går meget op i, at vores medarbejdere har det godt, når de er på arbejde − både mentalt og fysisk. Dette har vi fået bevis for ved at være finalist til årets arbejdsmiljø hele tre år i streg, blandt flere tusinde andre håndværksvirksomheder.
 
Vi forsøger hele tiden at styrke sammenholdet på Arensbach-holdet ved at afholde månedlige svendemøder og sende ugentlige fredagsmails med ugens nyheder, sjove historier og erfaringer. Vi holder en række årlige fester og teambuilding-events for at styrke venskaber og samarbejde på tværs af vores faste sjak.

Vi vil være østjydernes førstevalg til renovering, ombygning og tilbygning

Vores hylde i den østjyske byggebranche er større ombygnings-, tilbygnings- og renoveringsprojekter udført som fag-, hoved- eller totalentreprenør. Vi bygger primært for privatkunder på deres private boliger og ejendomme, men vi har også enkelte erhvervskunder, som vi servicerer. 

Vi foretrækker altid selv at være hoved- eller totalentreprenør på vores projekter. Det fungerer godt for os, fordi vi derved har ansvaret for og kan styre alle aspekter af byggeriet. Vi kan på denne måde bedst sikre, at du som bygherre får den byggeoplevelse, som vi har lovet dig. 
 
Vores projektledere er alle uddannet bygningskonstruktører, og vi har vores egne dygtige tømrere og murere. Til de øvrige faggrupper bruger vi lokale firmaer, som vi har samarbejdet med i mange år, og som vi ved står for de samme værdier som os. Vores ansatte og samarbejdspartnere er dansktalende, dansk udlærte og arbejder efter 3Fs overenskomster.

Vi er medlem af Dansk Byggeri - Byg Garanti

Det betyder, at vores arbejde er omfattet af Byg Garanti-ordningen, som dækker med op til 150.000 kr. ved fejl og mangler, som medlemsvirksomheden ikke kan efterleve. Nogle typer af opgaver er dog ikke dækket. Hos Arensbach står vi til ansvar for vores arbejde i op til 10 år, efter det er udført, og vi tegner og betaler All-Risk forsikring på din byggesag, når du bygger med os.

Om Byg Garanti