Renovering af strandvejsvilla i Risskov

Projektet har bestået af ombygning af facadehuller, altaner, etagedæk, samt carport og skur. Herudover er der blevet indsat nye vinduer og døre. Fortaget ombygning af vindskeder. Renovering og maling af facader og renovering af ædeltræsgulve. Og en masse andre spændende ting.

Hos Arensbach A/S er vi særligt dygtige til renovering og totalrenovering, og vi sætter en ære i at levere kvalitetshåndværk.

Vi gør altid, alt hvad der står i vores magt for at sikre, at du får en god byggeoplevelse. Det gode samarbejde starter for os med at give dig den rette rådgivning i tilbudsprocessen, så du ikke får ubehagelige overraskelser undervejs. Vi ved nemlig, at succeskriterierne for en god byggeoplevelse er ordentlighed, overholdte aftaler og omhyggeligt håndværk.

Så kontakt os endelig, hvis du går med tankere om at renovere. Vi tør godt love, at du ikke bliver skuffet, hvis du vælger at indgå et samarbejde med os. Vi laver altid en skriftlig aftale. Det er både din og vores sikkerhed for en god byggeproces. Vi er et fleksibelt firma, hvor du har indflydelse på processen, og vi leverer altid det færdige arbejde til tiden.

Arensbach Entreprise A/S - udvendig
Arensbach Entreprise A/S - udvendig
Arensbach Entreprise A/S - udvendig
Arensbach Entreprise A/S - skydedøre
Arensbach Entreprise A/S - stue
Arensbach Entreprise A/S - udsigt
Arensbach Entreprise A/S - stue
Arensbach Entreprise A/S - havudsigt
Arensbach Entreprise A/S - anmeldelse