Renovering og ombygning af villa i Højbjerg

Velkommen indenfor i denne totalrenoverede villa fra 1980'erne.

Her har vi hjulpet bygherre med en totalrenovering af deres gamle, fine og arkitekttegnede villa i Højbjerg.  

Dette projekt har vi hos Arensbach Entreprise A/S varetaget som hovedentreprise. Vi har i forbindelse med projektet stået for ombygning af vindueshuller, hvor de er blevet lavet større, og der er blevet ændret overligger. Hertil har vi indsat både nye døre- og vindueselementer, lagt polyurenthan gulve i kælderen i en lys nuance og stået for nedbrydning af vægge. Oppe i stueplanet har vi også lagt nye gulve af egetræ samt opsat lister. Som hovedentreprenør har vi også stået for ombygning af el- og vvs-installationer og malerbehandling af hele boligen. 

På grund af bygherres store tilfredshed blev vi ligeledes hyret ind til deres efterfølgende projekt i villaen - her skulle vi stå for en etablering af et nyt bryggers og inventar nede i kælderen. 

Resultaterne er blevet super gode, og bygherre er meget tilfreds. Drømmer du også om at få renoveret din bolig? Men kan ikke finde ud af hvor du skal starte? Så kontakt os for en uforpligtende snak! Ellers kan du starte med at læse mere om denne totalrenovering ved at scrolle gennem siden - du kan eksempelvis se et udvidet galleri i bunden af siden. 

 

Arensbach Entreprise A/S - stue
Arensbach Entreprise A/S - stue
Arensbach Entreprise A/S - værelse
Arensbach Entreprise A/S - stue
Arensbach Entreprise A/S - kælder
Arensbach Entreprise A/S - kælder
Arensbach Entreprise A/S - bryggers
Arensbach Entreprise A/S - bryggers
Arensbach Entreprise A/S - kælder
Arensbach Entreprise A/S - kælder
Arensbach Entreprise A/S - køkken
Arensbach Entreprise A/S - Anmeldelse
PU-GULv

Polyurethan Gulv

Som vi nævnte i introduktionen til denne totalrenovering har vi lagt en lækkert PU-gulv nede i den renoverede kælder. Polyurethan gulve kan man nok mest sammenligne med et fugefrit gummigulv. Et PU-gulv er en fleksibel og blød belægning, hvor der ikke er samlinger, hvilket giver en behagelig komfort og et rart underlag at stå på. En anden fordel ved denne type gulv er dets lyddæmpende effekt. 

Arensbach som Hovedentreprenør

Arensbach Entreprise A/S har varetaget dette projekt som hovedentreprenør. Dette indebærer, at vi har stået for alle de udførende fag, samt koordinering og byggestyring - det er den trygge løsning for dig, der ikke vil rode sig selv ud i at skulle administrere adskillelige faggrupper gennem byggeprocessen. På sådan en omfattende totalrenovering har vi eksempelvis haft egne tømrer og murere på projektet sammen med elektriker, maler og vvs.

Bryggers i Kælderen

Bryggers i Kælderen

Hvis dit hus også har en velfungerende kælder, er det et oplagt sted at placere de mere praktiske rum i huset – eksempelvis et nyt bryggers. Derfor kan det være en god idé at tænke bryggerset med ind i projektet, hvis du overvejer at få renoveret din kælder. Dette lækre, nye bryggers har også egen entré, hvilket blot højner praktikaliteten i hverdagen. 

Specialister i Totalrenoveringer

En renovering eller totalrenovering kan forbedre din bolig, så du får mest muligt ud af de eksisterende kvadratmeter. Det giver boligen en tidssvarende opdatering, hvad angår dagslys, arkitektur og komfort. For mange er beslutningen også præget af energimæssige grunde, da en totalrenovering kan sikre en bedre energimærkning på boligen.

Arensbach Entreprise A/S er specialiserede i renovering af private boliger. Vi sørger for at udvide vores horisont og holde os opdaterede på nye tendenser og muligheder inden for renovering. Vi udfører alle former for boligrenovering, så uanset om det er din villa, lejlighed, rækkehus, parcelhus, kolonihavehus eller dit sommerhus, der trænger til fornyelse, så kan du trygt overlade det til os.

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt? Det er heldigvis rigtig nemt. Du skal bare udfylde formularen nedenfor, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wrapper

Info 1

Hvor har du fundet os?*

Info 2

Wrapper 2

Submit sektion

Følg med i vores projekter på Instagram