Skur, overdækning og belægning i Egå

Velkommen til dette skurprojekt vi har lavet i Egå!

I forbindelse med dette projekt har Arensbach Entreprise A/S lavet dette skur, en cykeloverdækning og en niche til et udekøkken på 16,4m2 i en sort træbeklædning. Du kan se vores galleri nedenfor samt se og/eller læse mere fra projektet længere nede på siden.  

Arensbach Entreprise A/S - skur
Arensbach Entreprise A/S - overdækning
Arensbach Entreprise A/S - udekøkken
Arensbach Entreprise A/S - detalje
Træbeklædning

Træbeklædning i stil med Huset

På projektet har vi udført den færdige beklædning i den samme type beklædning, der blev udvalgt til huset. Huset stod færdigbygget et par år forinden, så derfor var det vigtigt for os at skabe en visuel sammenhæng mellem skuret og huset. Samlingen her er en super fed detalje, synes vi! 

Udekøkken

Et Integreret Udekøkken

Som en rigtig fed detalje valgte bygherre at få integreret et udekøkken ind i skurområdet. Det giver en ekstra arbejdsstation i hjemmet - især til forår- og sommermånederne, hvor der rigtig kan blive tilberedt mad udenfor. 

Bygherre Anmeldelse

En Femstjernet Anmeldelse fra Bygherre *****

"Ud fra et detaljeret tilbud blev arbejdet gennemført til tiden med godt håndværk, positive og løsningsorienterede medarbejdere, og en chef der altid var tilgængelig på mail og telefon

(Anmeld Håndværker 05-01-2022)

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med netop dit projekt? Det er heldigvis ret nemt. Du skal bare udfylde formularen nedenfor, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wrapper

Info 1

Hvor har du fundet os?*

Info 2

Wrapper 2

Submit sektion

Arensbach som Hovedentreprenør

Arensbach Entreprise A/S har varetaget dette projekt som hovedentreprenør. Dette indebærer, at vi har stået for alle de udførende fag, samt koordinering og byggestyring - det er den trygge løsning for dig, der ikke vil rode sig selv ud i at skulle administrere adskillelige faggrupper gennem byggeprocessen. På sådan en omfattende totalrenovering har vi eksempelvis haft egne tømrer på projektet sammen med elektriker, maler, tagdækker og jord-, beton og belægning. Vi er desuden kåret til årets totalentreprenør 2024 til Årets Håndværker, hvilket er baseret på vores kunders gode anmeldelser. 

Følg med i vores projekter på Instagram