Tilbygning på 60m2 i Galten

Kom med indenfor i denne flotte tilbygning i Galten

Vores dygtige og kompetente Arensbach-hold har lavet denne tilbygning på et nyere parcelhus. Her er der blandt andet skabt en rigtig fin overgang fra det eksisterende hus til den nye tilbygning. Her har bygherre altså fået udvidet sit parcelhus med hele 60 kvadratmeter og fået meget mere plads, samtidig med at huset har fået nogle nye, lækre detaljer, som giver huset mere kant og personlighed. 

Denne tilbygning har Arensbach Entreprise A/S udført som hovedentreprenør. Det vil sige, at vi har stået for alle de udførende fag samt koordinering og byggestyring - det er den trygge løsning for dig, der ikke vil rode sig selv ud i at skulle administrere adskillelige faggrupper gennem byggeprocessen. På denne tilbygning har vi eksempelvis haft egne tømrer og murere på projektet sammen med elektriker, maler, vvs og jord samt beton. 

Kig ned gennem siden for at lære endnu mere om denne flotte tilbygning, og ellers finder du et udvidet galleri lige herunder. 

Arensbach Entreprise A/S - ude fra vejen
Arensbach Entreprise A/S - ude fra haven
Arensbach Entreprise A/S - Ude fra Haven
Arensbach Entreprise A/S - Mursten
Arensbach Entreprise A/S - indvendig tilbygning
Arensbach Entreprise A/S - indvendig tilbygning
Arensbach Entreprise A/S - indvendig tilbygning
Arensbach Entreprise A/S - indvendig tilbygning
Tilbygning

Skønt Lysindfald og Akustikloft

Det primære rum i den nye tilbygning er blevet akkompagneret med nogle lækre gulv til loft vinduer, hvilket giver rummet en masse ekstra lys. Foruden lys, kommer den skønne udsigt udover markerne også til sin ret med etableringen af sådan et vinduesparti. Indvendigt har vi etableret et gipsloft fra Knauf Designpanel, der er et dansk produceret akustikloft i høj kvalitet. Loftet har desuden Dansk Indeklima Mærkning, hvilket er en garanti for, at loftet supporterer et sundere indeklima i tilbygningen.

Den store fordel ved en tilbygning

Hvis du også har fundet den perfekte beliggenhed til dit fremtidige hjem, men samtidig drømmer om flere kvadratmeter, så kan en tilbygning være den helt rigtige løsning. På den måde får du udvidet din nuværende bolig, så du ikke skal flytte for at få opfyldt alle dine boligkrav.

Desuden er det din lokalplan, som er afgørende for, hvad du må opføre. En god tommelfingerregel er dog, at du altid kan bygge videre i den eksisterende byggestil, medmindre du overskrider bebyggelsesprocenten. Den er typisk på 30% af den totale grund.

På denne flotte tilbygning i Galten har vi netop udført den i samme stil som den eksisterende bygning - hertil har vores dygtige tømrere sørget for etableringen af en overgang til den nye tilbygning. 

Tilbygning

Vindue, Skydedørsparti og Yderdør

På denne lækre tilbygning har vi benyttet os af en god samarbejdspartner i form af Kastrup Vinduet i forhold til levering af den store vindue, skydedørspartiet og yderdøren. På denne tilbygning har vi brugt Kastrups træ/alu version, som kombinerer det slanke, danske design med de nyeste teknologier. Træ/alu giver gode vilkår for en lang levetid og en minimal vedligeholdelse. Både vindue, skydedørsparti og yderdør er desuden 3-lags, som derfor minimerer varmetab og giver et bedre indeklima i tilbygningen. 

På denne flotte tilbygning er det også bare en skøn detalje, hvordan den smukke natur genspejler sig i vinduerne, når den beundres ude fra haven!

Specialister i Tilbygninger

Arensbach Entreprise A/S er specialiseret inden for tilbygninger til privatboliger - uanset hvilken slags tilbygning du ønsker dig, så kan vi hjælpe dig godt i mål. 

Hvis du har helt styr på, hvordan din tilbygning skal se ud, er vores entreprenørudbud en god måde at komme i gang på. Før vi udarbejder entreprenørudbuddet, gennemgår vi dine ønsker sammen med dig. På baggrund af det giver vi dig et groft overslag på et tilbud, så vi kan afstemme forventningerne. Når vi har klaret det, udarbejder vi entreprenørudbuddet med en nøje udspecificeret ydelsesbeskrivelse for alle faggrupper, samt tegninger over projektet. I samme omgang giver vi dig en fast pris. 

Er det os, der skal stå for dit projekt, er entreprenørudbuddet gratis. Når udbuddet er på plads, og du har godkendt prisen, går vi i gang med at søge byggetilladelsen med hjælp fra vores faste samarbejdspartner. Så snart byggetilladelsen er i hus, er vi klar til at gå i gang.

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit kommende projekt? Det er heldigvis rigtig nemt! Du skal bare udfylde formularen nedenfor, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wrapper

Info 1

Hvor har du fundet os?*

Info 2

Wrapper 2

Submit sektion

Følg med i vores projekter på Instagram!