Totalrenovering af 70´er villa

Velkommen indenfor i denne unikke totalrenovering af en 70'er villa.

Projektet involverede en renovering af en villa fra 70´erne, hvor både stueetage og kælder blev totalrenoveret. Der blev også installeret nye vinduer og taget blev udskiftet. Til det lavede vi et omfattende jernprojekt, da bygherre ønskede at fjerne næsten alle bærende vægge i huset. Det krævede at vi åbnede taget op og kranede nogle store jernbjælker ind. Generelt har der været foretaget nogle specielle indgreb undervejs i renoveringsprocessen.

Hele huset er nu desuden blevet udstyret med gulvvarme, nye vægge, to badeværelser samt et nyt moderne køkken. Slutresultatet er virkelig blevet imponerende, hvis vi selv skal sige det! Tjek resten af siden ud her for billeder af det endelige resultat, en kundeudtalelse og flere spændende informationer om projektet. 


Arensbach A/S – Ordentlighed, overholdte aftaler og omhyggeligt håndværk.

Arensbach Entreprise A/S - udvendig renovering
Arensbach Entreprise A/S - udvendig renovering
Arensbach Entreprise A/S - køkkenalrum
Arensbach Entreprise A/S - køkkenalrum
Arensbach Entreprise A/S - køkkenalrum
Arensbach Entreprise A/S - indvendig renovering
Arensbach Entreprise A/S - stue
Arensbach Entreprise A/S - stue
Arensbach Entreprise A/S - badeværelse
Arensbach Entreprise A/S - badeværelse
Arensbach Entreprise A/S - kælder
Arensbach Entreprise A/S - badeværelse
Arensbach Entreprise A/S - badeværelse
Arensbach Entreprise A/S - værelse
Opholdsstue

Microcement Gulv og Akustikloft

Vi er hos Arensbach meget forstående for den store glæde bygherre har kastet over villaens opholdsrum. For sikke nogle skønne rum det er! Det nye gulv, der er blevet etableret er med gulvvarme, og gulvet er lavet med flydespartel og med microcement som overflade. Hertil er der akustikloft, som effektivt bidrager til at reducere støjen og forbedre akustikken i rummene.

Arensbach som Hovedentreprenør

Arensbach Entreprise A/S har varetaget dette projekt som hovedentreprenør. Dette indebærer, at vi har stået for alle de udførende fag, samt koordinering og byggestyring - det er den trygge løsning for dig, der ikke vil rode sig selv ud i at skulle administrere adskillelige faggrupper gennem byggeprocessen. På sådan en omfattende totalrenovering har vi eksempelvis haft egne tømrer og murere på projektet sammen med elektriker, maler, vvs, kloak og sparring med arkitektfirmaet, der var indblandet i projektet. 

Alkove

Køkken-Alrum med Alkove

Som et led i totalrenoveringen fik vi etableret et nyt, moderne køkken hos bygherre - en fed detalje ved køkkenet er den meget stilrene alkove i ubehandlet granrustik, bygherre ønskede inkorporeret i leverummet. Det er en rigtig lækker løsning, der giver køkkenet noget kant og højner lysten til at opholde sig i rummet. Et godt eksempel på, hvordan funktionalitet og praktikalitet spiller godt sammen.

Specialiseret i Totalrenoveringer

En renovering eller totalrenovering kan forbedre din bolig, så du får mest muligt ud af de eksisterende kvadratmeter. Det giver boligen en tidssvarende opdatering, hvad angår dagslys, arkitektur og komfort. For mange er beslutningen også præget af energimæssige grunde, da en totalrenovering kan sikre en bedre energimærkning på boligen.

Arensbach Entreprise A/S er specialiserede i renovering af private boliger. Vi sørger for at udvide vores horisont og holde os opdaterede på nye tendenser og muligheder inden for renovering. Vi udfører alle former for boligrenovering, så uanset om det er din villa, lejlighed, rækkehus, parcelhus, kolonihavehus eller dit sommerhus, der trænger til fornyelse, så kan du trygt overlade det til os.

Badeværelse - 70'er villa

Terracotta Fliser /// Badeværelse

På det ene renoverede badeværelse i 70'er villaen gik bygherre med denne utrolig lækre flise fra Flisegalleriet. Farven er Terracotta - ordet stammer fra italiensk og betyder ‘ophedet jord’. Vi synes virkelig også, at flisen giver rummet en dejlig varme! 

Hertil bliver bruseområdet opdelt af en glasvæg fra ME Glas. Glasvæggen skaber en åben, rummelig og lys kabine, som er nem at vedligeholde. Det er et rigtig lækkert valg, der ikke stjæler for meget fokus fra de andre flotte løsninger i badeværelset. 

Bygherre Anmeldelse

Anmeldelse af Bygherre

" Efter køb af et hus fra 1972, som i den grad trængte til en kærlig hånd, ledte vi efter en entreprenør som kunne hjælpe os med at skabe det hus vi drømte om.
Vi fik kontakt til Arensbach gennem de arkitekter vi brugte i forbindelse med ombygningen og helt fra start havde vi en super kemi med Arensbach holdet.

De var virkelig gode til at komme med input til de tanker vi havde og til at komme med alternative løsninger som i sidste ende gjorde at økonomien også kunne hænge sammen for os.
I Januar 2023 gik vi igang med den gennemgående renovering og i Juli 2023 - præcist som planlagt - fik vi overdraget nøglerne fra Arensbach.

Igennem hele processen har vi følt os meget trygge og fået en yderst kompetent vejledning.
Kæmpe ros herfra til både Markus og Ask som har styret processen igennem for os, men ligeså stor en ros skal lyde til det hold af tømrere, murere mv. som har gået på pladsen.
Største anbefaling herfra til hele Arensbach-holdet:-) "

(Anmeld-haandvaerker.dk - 14/01-2024)

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit kommende projekt? Det er heldigvis rigtig nemt! Du skal bare udfylde formularen nedenfor, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wrapper

Info 1

Hvor har du fundet os?*

Info 2

Wrapper 2

Submit sektion

Følg med i vores projekter på Instagram!