Totalentreprise & Entreprise service i Århus

Er du bosat i eller omkring Århus og drømmer nu om at renovere, ombygge eller bygge til din bolig? Hos Arensbach A/S hjælper vi dig gerne med dine byggeprojekter, så du kan opnå netop det resultat, du drømmer om.

Vi holder til i Århus vest og tilbyder flere former for entreprisearbejde og tømrerarbejde.

Vejledning og handleplan

Når du skal i gang med et større byggeprojekt, er der flere ting, der skal overvejes og planlægges. Som bygherre kan du starte med at definere opgaven, det kan være en god proces at lave en beskrivelse, hvor du for eksempel i stikord beskriver rum for rum eller bygningsdel for bygningsdel hvad du gerne vil have lavet, som for eksempel "Stue: nyt gipsloft, nyt sildebens trægulv med gulvvarme, osv." dette er en god proces fordi du får gjort dig nogle tanker omkring detaljerne i dit projekt så vi har et udgangspunkt at rådgive ud fra når vi kommer på besøg til en snak om dit projekt, ydermere gør denne beskrivelse at alle bydende byder på helt samme grundlag og priserne dermed bliver sammenlignelige. 

Ofte ved større projekter er det nødvendigt at få udarbejdet et decideret projektmateriale bestående af en detaljeret beskrivelse og nogle tegninger, her kan vi hos Arensbach A/S i samarbejde med vores samarbejdspartnere også hjælpe med denne del.

Fagentreprise, hovedentreprise eller totalentreprise

Som en del af planlægningen af dit byggeprojekt, skal vi sammen afgøre, hvilken entrepriseform, der bedst passer til dig og det projekt, du ønsker at få udført. Et byggeprojekt struktureres primært på en af tre måder: fagentreprise, hovedentreprise eller totalentreprise.

Hvad er en fagentreprise?

Fagentrprise er hvis vi hyres til kun at varetage en faggruppe, f.eks. tømrerarbejde, som hvis du skal have skiftet tag og der kun er tale om tømrerarbejde. 

Hvad er en hovedentreprise?

Hovedentreprise er hvis du selv har en ekstern rådgiver som har lavet beskrivelse og tegninger til dit projekt, eller hvis projektet har en størrelse så dette ikke har været nødvendigt og vi så hyres til at tage det overordnet ansvar for hele den udførende del af dit projekt, herunder planlægning, byggestyring og alle nødvendige faggrupper, vi tager simpelthen ansvaret for at sikre dit projekt kommer i mål til den aftalte kvalitet, pris og tid. 

Hvad er en totalentreprise?

Totalentreprise er som hovedentreprise, men forskellen er at her sørger vi så også for projekteringen af dit projekt, altså tegninger, tilladelser og beskrivelser, så her har vi det totale ansvar for alle aspekter i byggesagen, hvor du og din rådgiver ved en hovedentreprise selv bære ansvaret for at jeres tegninger, beskrivelser og tilladelser er bygbare og korrekte. 

Hos Arensbach Tømrer i Århus tilbyder alle tre entrepriseformer.

Stærke samarbejdspartnere med samme værdisæt

Hos Arensbach Tømrer i Århus er det vores målsætning at tilbyde professionelt håndværk, der giver kunderne et tilfredsstillende resultat – hver eneste gang! Vi har derfor indgået samarbejdsaftaler med dygtige fagfolk, som vi kan garantere, deler vores værdisæt, og som dermed kan medvirke til, at du får den bedste oplevelse, når du indgår en aftale om hoved- eller totalentreprise med os.  

Entrepriseservice og totalentreprise i Århus

Hvis du drømmer om at bygge nyt, foretage et større renoveringsarbejde eller bygge til din bolig i området omkring Århus, så er Arensbach A/S det helt rigtige valg.

Vi holder til i det vestlige Århus og tilbyder flere former for tømrer- og entreprisearbejde, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Når du vælger Arensbach A/S til at stå for dit byggeprojekt, får du en samarbejdspartner, hvor der er orden i sagerne og klar kommunikation, når vi sammen finder den helt rigtige løsning på dit behov for entreprise. Vi tilbyder både fag-, hoved- og totalentreprise og hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til de forskellige entrepriseformer.
 

Vi udfører totalentreprise Århus

Vi tilbyder effektiv og pålidelig totalentreprise i Århus. Totalentreprise betyder, at vi leder og har ansvaret for projektet fra den indledende fase, hvor vi aftaler rammerne for projektet til den dag, hvor vi afleverer det færdige resultat. Vi har lang erfaring med at lede entrepriser, og vi samarbejder med et fast hold af håndværkere, som lever op til vores høje standarder for kvalitet og vores værdisæt.

Du kan trygt overlade ansvaret for entreprisen til os, når du skal realisere et renoveringsprojekt, om- eller tilbygning. Vi løser oftest projekter til en aftalt pris, så du altid kan vælge en løsning, som overholder dit budget. Vi overholder altid vores aftaler og står inde for, at vores samarbejdspartnere lever op til vores standarder for kvalitet og det værdisæt, som vores forretning hviler på.

Stor viden om hovedentreprise i Århus

Hvis du vælger Arensbach A/S som hovedentreprise på dit projekt, får du en entreprenør, som er forankret i Århusområdet, hvor vi er kendte for vores pålidelighed.

Vi siger, hvad vi gør og gør, hvad vi siger, og vi er kendte for vores dygtige håndværkere, hvis arbejde bærer præg af erfaring og sans for kvalitet. Vi samarbejder med dygtige fagfolk, som har specialiseret sig i forskellige slags håndværk, som de mestrer til perfektion. Derfor får du et godt resultat, når du hyrer Arensbach A/S til entreprise i Århus.

Få et tilbud på hovedentreprise i Århus

Hvis du har brug for hoved- eller totalentreprise Århus, giver vi gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning på dit behov for entreprise. Vi giver både tilbud på fag-, hoved-, og totalentreprise Århus, og vi glæder os til at gennemføre dit projekt med fokus på kvalitet, godt håndværk og klar kommunikation.
 

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt? Det er heldigvis ret nemt. Du skal bare udfylde formularen nedenfor, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wrapper

Info 1

Hvor har du fundet os?*

Info 2

Wrapper 2

Submit sektion