Arensbach Entreprise A/S - Ombygning af loft og tagrum

Ombygning af loft og tagrum

Se, hvad vi kan hjælpe med nedenfor.

En af vores spidskompetencer hos Arensbach Entreprise A/S er at omdanne gamle loftrum/tagrum og tørlofter til beboelse - også kaldet udnyttelse af tagrum. Vi udfører altid arbejdet i hoved- eller totalentreprise sammen med vores nøje udvalgte samarbejdspartnere, som vi har lavet denne slags opgaver med før.

Flere af vores tømrersvende har stor erfaring med netop denne type renovering. Hvis du spørger dem, er det også den slags projekter, de helst vil lave. Her kan man se en væsentlig forvandling efter hver arbejdsdag, og det kræver, at man som tømrer kridter skoene og har øje for detaljen.

Udnyttelse af eksisterende loftrum

At udnytte et eksisterende loftrum til beboelse er faktisk en relativ ligetil og billig måde at få nogle ekstra kvadratmeter på. Ofte skifter vi husets tag i samme omgang, men er taget udført korrekt og i god stand, kan det sagtens bevares gennem en sådan ombygning.

Det vi typisk har fokus på, når vi laver tagrumsrenovering, er at få ført loftet op i kip, så de gamle rustikke hanebånd kan blotlægges. Vi synes, det er vigtigt at få skabt nogle lyse og luftige rum. Det opnår vi ved at etablere store Velux-vinduer eller kviste. Vi kan også tilbyde at lave indskudte kviste - med denne løsning kan du få en lille altan og gulv til loft-vinduer oppe mellem tagstenene.

Udnyttet loftrum

Ved etablering af beboelse i tagrummet handler det om at udnytte pladsen bedst muligt - også ude under skråvæggene. Derfor tilbyder vi altid at lave skunkskabe under skråloftet for at udnytte hver kvadratmeter af den nye etage.

Etablering af badeværelse i loftrum

Det er ofte aktuelt at lave et badeværelse på den nye overetage. Dette udfører vi oftest som en let konstruktion, og her kan man for eksempel vælge et neutralt, billigt, men sikkert vinylgulv kombineret med nogle flotte vægfliser. Vores gulvlægger har et vinylgulv, der passer til enhver smag.

Badeværelse i udnyttet loftrum

Ønsker man i stedet et tungt badeværelse med fliser på gulvet, kan vi også sagtens tilbyde dette, men det fravælges ofte for at holde prisen nede.

Udover lyse og luftige rum, så er trappeopgangen til den nye tagetage også en essentiel del af helhedsudtrykket. Derfor anbefaler vi som regel at bruge lidt ekstra på trappeopgangen. Her hjælper vi med at finde lige den trappe, der falder i din smag. Den nye trappe kan ofte kombineres med et åbent loft omkring trappen for at få noget lys og sammenhæng ned i underetagen. Dette, kombineret med et par Velux-vinduer over trappen, giver et fantastisk rum.

Når vi varetager sådanne opgaver, gør vi det som regel i hovedentreprise. Det vil sige, at vi varetager alle håndværksfag og projektstyring. Men vi kan også varetage opgaven som totalentreprise, hvor vi også varetager projektering, altså udvikling og tegning af projektet samt myndighedsgodkendelser.

Udnyttet loftrum

Hvis loftrummet ændrer anvendelse, skal der søges en byggetilladelse. Hvis loftrummet derimod i forvejen er indrettet til beboelse, kan arbejdet oftest bare gå i gang uden en byggetilladelse. Alt dette skal vi nok vejlede dig i. 

Går du med tanker om at omdanne dit loftrum til beboelse, så kontakt os for en uforpligtende snak.

Renovering af loft - få mest muligt ud af dit loftrum

Arensbach Entreprise A/S er en kvalitetsbevidst entreprenør, som fokuserer på løsninger, der er tilpasset den enkelte kundes behov. En af vores spidskompetencer er udnyttelse af tagrum, hvor vi omdanner gamle tag- og loftrum til beboelse.

Vi udfører alle opgaver som hoved- eller totalentreprise sammen med vores hold af faste samarbejdspartnere, som har erfaring med ombygning og udnyttelse af loftrum.

Vi hører hjemme i Århus, hvor vi råder over kompetente håndværkere og et solidt netværk af samarbejdspartnere, hvis arbejde lever op til de kvalitetsstandarder, som kendetegner Arensbach A/S. Vi arbejder også i Skanderborg og Silkeborg. Flere af vores tømrersvende har erfaring med renovering af gamle opbevaringsrum og tørlofter og kan lede arbejdet, så vores kunder altid får det bedst mulige resultat. Hvis vi spørger vores dygtige håndværkere om deres foretrukne opgaver, vil flere svare, at ombygning af loftsrum er en favoritopgave. Opgaver af denne karakter kræver, at man har øje for detaljen og fokus på håndværket. Til gengæld kan man se tydelige resultater efter hver arbejdsdag.

Hvis du som boligejer har behov for mere plads, er udnyttelse af loftrum en effektiv og relativ prisvenlig mulighed for at tilføre ekstra kvadratmeter til boligen. Vi skifter ofte husets tag, når vi omdanner gamle loft- og tagrum til attraktiv beboelse, men det er ikke sikkert, at en udskiftning er nødvendig for at udnytte pladsen på dit gamle loftrum. Det kommer helt an på tagets stand, og vores dygtige og erfarne håndværkere vil naturligvis informere dig om dine muligheder.

Der er mange muligheder med renovering af loftrum

Der er mange muligheder for at tilføje ekstra kvadratmeter, når man udnytter gamle loft- og opbevaringsrum. Vores tilbud tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker og forudsætninger, og vi er gode til at lytte og danne os et overblik over dit behov. Vi gør meget ud af den indledende dialog, hvor du bliver klogere på dine muligheder, budget, tidsplan og alt andet, som er relevant i forbindelse med projektet.

Rent praktisk har vi oftest fokus på at føre loftet op i kip, så de gamle hanebånd kan blotlægges. Disse har ofte et rustikt look, som passer godt til loftrummets natur. Vi har stor erfaring med at skabe lyse rum, som mange efterspørger, og vi skaber lyse rum ved at tilføje store Velux-vinduer eller kviste, som virkelig udnytter det naturlige lys på effektiv vis. Vores dygtige håndværkere og kompetente samarbejdspartnere kan også tilbyde indskudte kviste, så du kan fuldende det nye rum med en lille altan eller store gulv til loft-vinduer, der virkelig giver rummet karakter og tilføjer værdi til huset.

At udnytte pladsen fra gamle loft- og opbevaringsrum er også en oplagt mulighed for at etablere et ekstra badeværelse, hvis man oplever stigende pres på hjemmets øvrige badeværelser. Det er en oplagt mulighed for børnefamilier og alle andre, som ønsker et ekstra badeværelse. Vi udfører ofte opgaven som en let konstruktion, og mange vælger et neutralt og prisvenligt vinylgulv. Vores gulvmand har noget for enhver smag, og det neutrale vinylgulv kan nemt kombineres med flotte køkkenfliser, hvis man gerne vil sætte sit personlige præg på det nye badeværelse.


Udnyttelse af loftrum kan være en klog investering, og du kan sætte dit personlige præg på projektet under kyndig vejledning fra vores side. Vi rådgiver dig om materialer og unikke muligheder for at skabe resultater i din bolig. Vi udfører arbejdet som hoved- eller totalentreprise, hvor vi leder arbejdet, som vi udfører i samarbejde med vores nøje udvalgte partnere. Som hovedentreprenør leder vi projektstyringen og det håndværksmæssige arbejde, og som totalentreprenør varetager vi også projektering og sørger for at indhente relevante tilladelser og godkendelser. En byggetilladelse er nødvendig, hvis rummet ændrer anvendelse. Hvis rummet allerede er indrettet til beboelse, kan vi gå i gang med det samme.


Kontakt os i dag, så vi sammen kan se på detaljerne i din bolig og finde den helt rigtige løsning for dig.

Kontakt os og hør mere om udnyttelse af tagetage

Der er mange individuelle faktorer, som spiller en rolle i forbindelse med loftrumsrenoveringer, men de fleste har mulighed for at tilføre ekstra kvadratmeter til boligen på en overskuelig måde, hvor der også er mulighed for at kombinere ombygningen med attraktive detaljer, som giver komfort i hverdagen og øger værdien af din bolig. Vi har udført lignende opgaver før og gør brug af vores erfaring, når vi danner os et overblik over mulighederne i din bolig. Vi står ved din side gennem hele projektet, hvor du kan forvente en klar og ærlig kommunikation. Du vil have nem og direkte adgang til den byggeleder, som er ansvarlig for dit projekt.


Ordentlighed er et nøglebegreb i vores virksomhed og kommer til udtryk ved, at vi altid overholder vores aftaler, sætter en ære i vores arbejde og gør en aktiv indsats for at vores arbejdsplads, dit hjem, skal være et rart sted for alle involverede. Du vil blive mødt af høflige håndværkere, som glæder sig til at holde dig opdateret på deres arbejde, når vi udnytter dit loftrum eller udfører andre entreprenøropgaver i dit hjem. Vi er stolte af vores håndværk og blik for detaljen, og vi glæder os til at vise dig resultaterne, når du lader os stå for dit spændende projekt.


Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om udnyttelse af loftrum eller andre projekter. Vi er eksperter, når det gælder renovering og kan hurtigt danne os et overblik over dine muligheder og præsentere dem for dig på et sprog, som du forstår.

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt? Det er heldigvis ret nemt. Du skal bare udfylde formularen nedenfor, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wrapper

Info 1

Hvor har du fundet os?*

Info 2

Wrapper 2

Submit sektion