Arensbach Entreprise A/S - Tilbygning af bolig

Tilbygning af bolig

Se, hvad vi kan hjælpe med nedenfor.

Har du fundet den perfekte beliggenhed, men drømmer om flere kvadratmeter? Så kan en tilbygning være en god løsning. På den måde får du udvidet din nuværende bolig, så du ikke skal flytte for at få opfyldt dine boligdrømme.

Hvad kan jeg bygge til?

Når du har brug for ekstra kvadratmeter og ønsker at bygge til, har du to muligheder: Du kan få opført en tilbygning på siden af din nuværende bolig, så der skabes et ekstra tilstødende rum, eller du kan vælge at bygge opad og få en ekstra etage opført på din eksisterende bolig.

Din lokalplan er afgørende for, hvad du må opføre. En god tommelfingerregel er dog, at du altid kan bygge videre i den eksisterende byggestil, medmindre du overskrider bebyggelsesprocenten, som typisk er 30% totalt på grunden. Uanset hvad du vælger, skal der altid søges byggetilladelse, før der bygges til − det sørger vi selvfølgelig for at få gjort.

Arensbach A/S i Aarhus er specialiseret inden for tilbygninger til privatboliger. Da vi både har tømrere og murere ansat i firmaet, udfører vi trætilbygninger såvel som murede tilbygninger. Det vil sige, at uanset hvilken slags tilbygning, du ønsker dig, så kan vi hjælpe dig godt i mål. 

Arensbach A/S har opført flere tilbygninger i Aarhus og omegn. Du kan se eksempler og finde inspiration til din tilbygning her.

Hvor skal jeg begynde?

Tilbygning er helt oplagt, hvis du ønsker at få flere kvadratmeter i din bolig. Til at starte med skal du overveje, hvor mange ekstra kvadratmeter du har behov for, og hvilken funktion de skal have. Ønsker du for eksempel endnu en stue, flere værelser eller et ekstra badeværelse?

Vi har erfaring med, at de tilstødende rum ofte ændrer funktion, når man laver en tilbygning. Derfor kan det være nødvendigt at lave en ombygning af dem i samme omgang. 

Du kan læse mere om, hvilke overvejelser, du skal gøre dig i forbindelse med ombygning her

Når du har styr på, hvad du gerne vil opnå med din tilbygning, og hvor stor den skal være, kontakter du os. 

For dig, der har en klar idé

Hvis du har helt styr på, hvordan din tilbygning skal se ud, er vores entreprenørudbud en god måde at komme i gang på. Før vi udarbejder entreprenørudbuddet, gennemgår vi dine ønsker sammen med dig. På baggrund af det giver vi dig et groft overslag på et tilbud, så vi kan afstemme forventningerne. Når vi har klaret det, udarbejder vi entreprenørudbuddet med en nøje udspecificeret ydelsesbeskrivelse for alle faggrupper, samt tegninger over projektet. I samme omgang giver vi dig en fast pris. 

Er det os, der skal stå for dit projekt, er entreprenørudbuddet gratis. Når udbuddet er på plads, og du har godkendt prisen, går vi i gang med at søge byggetilladelsen med hjælp fra vores faste samarbejdspartner. Så snart byggetilladelsen er i hus, er vi klar til at gå i gang.

Renovering

For dig, der gerne vil have sparring

Er du i tvivl om indretningen og udtrykket af din tilbygning, er det en god idé at sparre med en professionel arkitekt. Der kan for eksempel være tvivl om, hvorvidt tilbygningen skal mures eller opføres i træ. Der kan også være tvivl om, hvordan du opnår en tilbygning med et udtryk, der passer til boligens nuværende byggestil. Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så kontakt os. Vi sætter dig i kontakt med en dygtig arkitekt, der kan hjælpe med at finde lige præcis den løsning, der passer til dig og din bolig.

Hvilke regler skal jeg være opmærksom på?

Der er rigtig mange regler at forholde sig til, når der skal opføres en tilbygning – faktisk så mange, at det kan tage modet fra de fleste. Hvis vi skal varetage din tilbygning, slipper du for bøvlet. Hos Arensbach har vi et hold af uddannede bygningskonstruktører, som har fuldstændig styr på bygningsreglementet. Du kan trygt regne med, at vi sørger for, at alle regler og retningslinjer bliver overholdt. 

Vi holder styr på, hvilke regler, der gælder for lige netop dit projekt, og vores dygtige samarbejdspartner sørger for, at den nødvendige byggetilladelse er på plads, før vi går i gang. På den måde slipper du for at bekymre dig om byggetilladelser, tekniske undersøgelser og så videre. Det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage og se din tilbygning tage form. Så tager vi os af resten.

Hvad koster en tilbygning?

Prisen på en tilbygning varierer meget fra projekt til projekt, da den afhænger af, hvad du har af ønsker til den. Den varierer også meget efter de eksisterende forhold, grunden, udformning samt materialevalg. Derudover betyder antallet af kvadratmeter selvfølgelig en del. Jo flere kvadratmeter, desto højere pris. I den sammenhæng er det dog værd at nævne, at kvadratmeterprisen bliver lavere ved større tilbygninger. Man kan forvente, at en tilbygning på ca. 30 m2 vil koste omkring 31.000 kr. inkl. moms pr. udv. m2. En tilbygning på ca. 50 m2 vil koste omkring 25.000 kr. inkl. moms pr. udv. m2. Dette er med standardløsninger og materialer, samt inkluderer tegninger, byggetilladelse, ingeniør, varmetabsramme, ibrugtagningstilladelse osv.

En anden vigtig faktor er funktionen af rummet. Ønsker du en tilbygning med vandinstallationer − for eksempel køkken eller badeværelse − skal du forvente en lidt højere pris, da dette kræver flere forskellige fageksperter på projektet. 
Sker der en ombygning af tilstødende rum i forbindelse med tilbygningen, skal der naturligvis også tages højde for det i prissætningen. 

Derudover skal der altid være en post i budgettet til forskellige tilladelser og undersøgelser - for eksempel ansøgning om byggetilladelse, færdigmelding og ibrugtagningstilladelse, geotekniske undersøgelser samt eventuelle ingeniørberegninger. Alt det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Gør du brug af vores entreprenørudbud i forbindelse med tilbygning, kender du prisen på dit projekt, før der søges byggetilladelse og laves undersøgelser på grunden. På den måde kan du undgå unødvendige udgifter til det, i tilfælde af, at dit projekt ligger udenfor budget. Du kan ikke søge byggetilladelse udelukkende på baggrund af entreprenørudbuddet. Til gengæld er det hurtigere for vores samarbejdspartner at udarbejde materialet til ansøgningen om byggetilladelse, når entreprenørudbuddet er udarbejdet – det kan også være med til at minimere udgifterne.

Du kan finde en detaljeret beskrivelse af vores entreprenørudbud her.

Er jeg nødt til at flytte ud, mens tilbygningen opføres?

Typisk kan du og din familie sagtens bo derhjemme, mens håndværkerne opfører tilbygningen - forudsat, at der ikke bygges i de rum, I færdes i. En ombygning i forbindelse med en tilbygning kan dog hurtigt få betydning for, om du kan bo hjemme under byggeprocessen.

Det er værd at overveje et alternativt sted at bo, hvis ombygningen er meget omfattende. Det kan eksempelvis være svært at undvære et køkken eller et badeværelse i en længere periode. Det kan også være stressende at bo midt i en større ombygning. Vi gør selvfølgelig altid alt, hvad vi kan for, at du bliver påvirket mindst muligt under en byggeproces. Men byggerod, støv og larm fra værktøj er uundgåeligt.

Derfor er det ofte en rigtig god løsning at finde et andet sted at bo, mens ombygningen er i gang. Det kan for eksempel være leje af et hotelværelse eller et sommerhus. Alternativt kan vi være behjælpelige med leje af en beboelsesvogn. Det giver håndværkerne bedre tid og plads til at realisere dine byggedrømme, og du kan fortsætte din hverdag upåvirket. På afleveringsdagen kan du vende hjem til din færdige til- og ombygning.

Skal vi opføre din tilbygning?

Der er rigtig meget at tage stilling til, og der er mange regler at overholde i forbindelse med en tilbygning. Vælger du at bygge med Arensbach A/S, gør vi processen let for dig. 

Vi kan hjælpe dig med alle former for tilbygning uanset, om den skal mures eller opføres i træ. Al kontakt foregår direkte med os, og da vi er specialiserede i hoved- og totalentrepriser, klarer vi al kontakt med underentreprenører og samarbejdspartnere. Det eneste du skal gøre dig klart, er hvad du specifikt ønsker af din tilbygning, og hvordan dit budget ser ud. Så sørger vi for, at din tilbygning er klar til aftalt tid og pris. 

Se eksempler på tilbygninger i Aarhus og omegn udført af Arensbach A/S. 

Få et uforpligtende tilbud på din tilbygning – kontakt os her 

Tilbygning i Aarhus - vi opfylder dine drømme

Drømmer du om mere plads? Flere rum? Måske har du købt en bolig med den ideelle beliggenhed, som blot kræver lidt ekstra kvadratmeter for at opfylde dine behov. Hos Arensbach gør vi disse drømme til en realitet. Med vores erfarne hold af bygningskonstruktører, tømrer og murere opfører vi tilbygninger efter dine konkrete ønsker og behov. Det er dét, vi er bedst til.

Klar til at bygge til? Kontakt os for en uforpligtende snak i dag. Vi er din go-to entreprenør virksomhed, når du allerede har snakket med en arkitekt og fået udarbejdet en idé til tilbygningen. Hvis matchet er der, går vi straks i gang med at udarbejde udbudsmaterialet på dit projekt. Dette er 100% gratis, hvis du vælger at bygge med os. Vi kan hjælpe dig i Aarhus, men også Silkeborg og Skanderborg. 

Professionel opførelse af tilbygning i Aarhus

Aarhus er en by med mange flotte huse. Måske bor du allerede i ét af dem og har gjort det i flere år? Måske har du lige købt ét af dem? Uanset om du pludselig har fået lyst til at udvide dit hus eller har købt et hus, der skal renoveres og have en tilbygning, er vi din oplagte samarbejdspartner.

Hos Arensbach har vi stor erfaring med renovering og tilbygning. Vi er specialiseret i privatboliger og har opført mange tilbygninger i Aarhus området. Du kan se flere af projekterne her på hjemmesiden, hvor du også kan få inspiration til din egen tilbygning.

- Gennemskueligt tilbud

- Erfarne håndværkere

- Den rette ekspertise

- En kvalitetsløsning.

Det er blot nogle af de ting, vi kan love dig, når du samarbejder med os.

Vi har den rette ekspertise

Årets tømrerfirma 2017, 2019 og 2022. Det siger meget om, hvem vi er, og at kunderne er tilfredse med vores arbejde

Vi er et moderne byggefirma med egne murere og tømrere, der har stor erfaring med tilbygninger. Vi hjælper dig, der allerede har en klar plan for dit projekt. Vi kender alt til reglerne og at søge om byggetilladelse. Det sker med vores veluddannede bygningskonstruktører. Den praktiske opførelse af tilbygningen sker med omtanke for kvalitet og godt håndværk og med afsæt i mange års erfaring i branchen. Vi ved, hvad vi laver og opfører enhver tilbygning med stor stolthed.

Skal vi hjælpe dig med din tilbygning i Aarhus, Silkeborg eller Skanderborg? Kontakt os for en uforpligtende snak. Det koster ikke noget, at vi sammen gennemgår dine ønsker til tilbygningen og giver dig et groft overslag. Skal vi gå videre med opgaven, udarbejder vi et entreprenørudbud. Det er gratis, hvis du vælger os til at opføre tilbygningen.

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt? Det er heldigvis ret nemt. Du skal bare udfylde formularen nedenfor, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wrapper

Info 1

Hvor har du fundet os?*

Info 2

Wrapper 2

Submit sektion