Arensbach Entreprise A/S - Kviste og altaner

Kviste og altaner

Se, hvad vi kan hjælpe med nedenfor.

En kvist kan give din bolig ekstra kant og sjæl. Det kan også give familien mere plads, lys og luft - eksempelvis ved at tilføje en ekstra etage med skråvægge. En mindre kvist kan give jer plads på et lille badeværelse. En større tagkvist kan fungere som en altan i soveværelset, så I kan få endnu mere ud af morgensolens smukke stråler. Der er med andre ord et væld af muligheder, når vi taler tagkviste.

Hos Arensbach har vi mange års erfaring med at bygge skræddersyede kviste for vores kunder. Vi har set og udført et hav af forskellige varianter af kviste og rådgiver gerne vores kunder fra start til slut. Er I under tidspres, kan I blandt andet vælge en præfabrikeret kvist, som bliver færdigbygget på fabrikken efter mål. 

Vi ser det som en kunst at lave en flot kvist og sætter en stolthed i at ramme rigtigt med proportionerne. Vi ser desværre mange kviste rundt omkring som enten er for klodsede, små eller store til tagfladen. Derfor har vi altid æstetikken i fokus, når vi bygger. Du kan derfor med tryghed lade os hjælpe dig i mål med din kvist. 

Det er oftest bedst at kvisten bygges på stedet. Det giver os mulighed for at tilpasse kvisten, så den passer perfekt til boligen. I de fleste ældre huse med kviste, er tagkvisten oftest lavet på stedet, så formen og proportionerne passer til huset. Uanset hvilken type kvist I vælger, er jeres ønsker og behov imidlertid altid i centrum hos Arensbach. 

 

De mange fordele ved en tagkvist

Tagkviste bidrager positivt til en loftsetage. Rummene kommer til at virke større og bliver ofte mere anvendelige. Kvisten kan også sikre jer et bedre lysindfald, en bedre udsigtsvinkel samt en bedre udnyttelse af boligarealerne. Derudover kan senge, skriveborde eller andre møbler nemmere placeres ud til væggen under en kvist. Slutteligt tilføjer I flere kvadratmeter til boligen, hvilket ofte vil øge husets værdi. 

Tagkvist

Arbejdsprocessen fra start til slut

Hos Arensbach hjælper vi altid vores kunder med at afgøre, hvad der passer bedst til deres bolig. Der er stor forskel på, om det er en Patriciervilla eller et Parcelhus fra 70’erne, der skal laves kviste på. Derfor er professionel rådgivning alfa og omega. 

Hvis I vælger Arensbach som hovedentreprenør, stiller vi vores faste samarbejdspartnere til rådighed. Fagfolk med den rette erfaring og arbejdsmoral. Vi samarbejder kun med håndværkere, som leverer den samme høje kvalitet, som Arensbach selv er kendt for. Som hovedentreprenør styrer vi hele projektet sikkert i land – fra tegning og søgning af tilladelser til færdiggørelse af kvisten. 

Tagkvist med vindue

Vinduer er ikke bare vinduer. Derfor skal du overveje, hvilken type vinduer, der matcher boligens udseende og jeres behov bedst. Der er mange valg at træffe både funktionelt og æstetisk - der findes eksempelvis lavenergi ruder, sikkerhedsvinduer, brand og lydglas samt mange andre typer vinduer. 

Valget skal træffes ud fra, hvad rummet og kvisten skal bruges til. Spørg os endelig til råds. Vi hjælper jer gerne med at finde den bedste vinduestype til jeres kvisttype. 

Altankvist

En altankvist er egentlig bare en almindelig kvist, som er trukket lidt længere ind i tagrummet, så den danner plads til en altan foran kvisten.

I stedet for at montere et vindue i kvistens front monterer man så typisk en terrassedør, en dobbelt terrassedør, en skydedør eller en foldedør. Selve altanen udføres som en almindelig, flad tagkonstruktion, og så udføres der en let belægning henover taget. Det vil typisk være en træterrasse, som kan udføres i alt fra trykimprægneret træ til teaktræ. 

En altankvist er naturligvis dyrere end en almindelig kvist, men den skaber også helt andre muligheder. Den kan for eksempel skabe et uderum i en taglejlighed, hvor man ellers skulle flere etager ned for at komme ud af bygningen og nyde solen. 

Vi har f.eks. udført denne altankvist med vinduer i flunkene - kvistens sider - på en tidligere sag. 

Tagkvist

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt? Det er heldigvis ret nemt. Du skal bare udfylde formularen nedenfor, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wrapper

Info 1

Hvor har du fundet os?*

Info 2

Wrapper 2

Submit sektion

Sådan vælger du den rigtige kvist

Hvis du søger inspiration til tagkviste, er du meget velkommen til at kigge rundt på vores website. Vi har som nævnt lavet mange forskellige varianter. Start med at kigge efter huse, der minder om dit eget. Du kan også finde inspiration andre steder på nettet eller i boligmagasiner. 

Der findes mange forskellige typer kviste, her vil vi lige remse de gængse typer op - så har du lidt inspiration til at søge ud fra på nettet 

 • Rytterkvist / heltagskvist 
 • Schweizerkvist
 • Helvalmet Rytterkvist 
 • Mansardkvist
 • Københavnerkvist
 • Altankvist
 • Kvist med fladt tag
 • Pultkvist 
 • Taskekvist
 • Lang taskekvist / kastelskvist 
 • Spidskvist
 • Valmet spidskvist
 • Halvcirkelkvist
 • Buet kvist 
 • Ark kvist 
 • Fronkvist 
 • Gavlkvist 
 • Stråtagskvist 
 • Tagskægskvist 

Når boligdrømmene begynder at tage form, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning og forklare dig hele arbejdsprocessen før, under og efter kvist-byggeriet. 

Når vi taler om valg af materialer til kviste, er mulighederne også talrige. Taget på kvisten kan være i zink, pap, tegl eller skifer. Siderne - kaldet flunke - og fronten kan beklædes med træ, Zink, kobber, eternit, alu eller andet vejrbestandigt materiale, Her skal der selvfølgelig skeles til, hvad huset i øvrigt består af. Der kan også vælges at sætte trekantede vinduer i kvistens sider for at få endnu mere lys ind.

Du kan se eksempler på nogle af vores kvist-projekter her. I et af eksemplerne er kvisten lavet i kobber med fine håndværksmæssige detaljer. I kan også se et eksempel på en kvist med en fransk altan. 

Byggetilladelse på tagkvist

Når du skal have lavet en kvist, skal du altid starte med at søge om byggetilladelse hos kommunen. Det er ofte et krav, hvis du ønsker at udbygge din bolig med flere kvadratmeter. Du bør også tjekke lokalplanen for området. Den kan indeholde særlige regler, som du skal indtænke i dit ”kvist-projekt”. 

Er det ikke muligt at få en kvist, er der alternativer i form af ovenlysvinduer.

Har du brug for hjælp til at indhente byggetilladelse så kontakt os, så sætter vi dig i kontakt med en af vores samarbejdspartnere. Vi kan også have den del med i vores entreprise, men så lægger vi et lille salær på. 

Kontakt Arensbach i dag

Søger du rådgivning, projektering og/eller udførelse af tagkvist, så giv os et kald på 28 83 65 11, eller skriv en mail på kontakt@arensbach.dk. 

Vi udarbejder gerne et skræddersyet tilbud, som matcher jeres individuelle boligdrømme.