Arensbach Entreprise A/S - Døre, vinduer og tagvinduer

Døre, vinduer & tagvinduer

Se, hvad vi kan hjælpe med nedenfor.

Hos Arensbach A/S har vi skiftet mange vinduer gennem årene, og dette har givet os en bred erfaring indenfor de forskellige producenter af vinduer og døre. Vi har beskæftiget os med næsten alle på det danske marked, og vi ved hvilke, der fungerer bedst.

Vi har valgt at indgå et samarbejde med den danske producent, Kastrup Vinduet. Valget er faldet på Kastrup Vinduet, da vi kan se, at det er deres produkter, som vi gennem årene har haft færrest reklamationer på. Af tekniske årsager fungerer de bedre til renoveringsprojekter, og de leverer kort sagt en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Samarbejdet giver os også ekstra forhandlingskraft, når vi skal skaffe et skarpt tilbud på netop dine vinduer og døre.

Vi monterer også en del vinduer og døre fra producenter som KPK, Outline, Outrup, Velfac, Velux, Idealcombi, Rationel og STM, hvis kunden har et specifikt ønske herom.

Er du interesseret i et skarpt tilbud på dine nye vinduer, så kontakt os, og lad os holde et uforpligtende møde i dit hjem. Her vil vi hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din bolig.

På mødet skal vi sammen tage stilling til ting som:

  • Farve
  • Træ og aluminium eller bare træ og træ
  • 2- eller 3-lags glas
  • Solafskærmning, klar eller matteret glas
  • Friskluftsventiler
  • Lydglas
  • Energiruder
  • Klassisk eller moderne profiler
  • Farve på fugemasse

Når de ting er på plads, måler vi op og finder ud af, hvordan vi indbygger dine nye vinduer og døre med det bedst mulige resultat.

Montage af vinduer

Tilbud på vinduer

Efter mødet fremsender vi et gennemarbejdet, gratis og uforpligtende tilbud. Tilbuddet indeholder som regel mere information omkring levering, montering og afslutning med gummifuger og/eller lister. Vi tilbyder altid et fast tilbud, hvor prisen på det aftalte arbejde overholdes.

Kræver dit projekt assistance fra andre faggrupper, for eksempel en murer eller maler, kan vi også tilbyde at medregne dette i vores pris. Så kan du blot læne dig tilbage og afvente det flotte resultat.

Ved udskiftningen af dine vinduer, udskifter vi samtidig isoleringen mellem mur og vindueskarm for at sikre, at du får mest muligt ud af din energirenovering. Vi udspecificerer altid regningen, så du nemt kan se, hvilke dele af regningen, du kan søge håndværkerfradrag på.

Professionel udskiftning af vinduer

Tid til nye vinduer? Ingen vinduer holder evigt. Fugerne slipper, træet begynder at rådne, ruderne bliver punkteret. Der kan være mange tegn på, at dine vinduer trænger til udskiftning. Når det er blevet den tid, er vi den rette samarbejdspartner. Vi har gennem tiden udskiftet mange vinduer og døre og er bekendt med stort set alle varianter på markedet.

Om det er tagvinduet, kældervinduet, vinduet oppe på kvisten eller bare en række vinduer i stueplan, er vi klar til at skifte dem for dig. Vi yder naturligvis faglig rådgivning, så du kommer i mål med at vælge de bedste vinduer at skifte ud med.

Behov for udskiftning af vinduer i Aarhus, Silkeborg eller Skanderborg? Kontakt Arensbach allerede i dag for en uforpligtende snak om dine behov.

Sådan foregår udskiftning af vinduer

Hvilke vinduer skal du vælge? Er du i tvivl, kan vi anbefale en lang række af gode kvalitetsvinduer. Det som valget afhænger af, er naturligvis, hvilken type vinduer du vil have monteret.

Skal det være trævinduer?
2- eller 3-lags glas?
Energiruder?

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt? Det er heldigvis ret nemt. Du skal bare udfylde formularen nedenfor, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wrapper

Info 1

Info 2

Wrapper 2

Submit sektion

Klar eller matteret glas?

Derudover skal du også overveje, hvilken farve fugerne skal have. Du skal tænke over, om vinduet skal have en moderne eller klassisk profil. Mange vælger at gå med en klassisk vinduestype for at bevare en bestemt stil på deres ældre bolig. Valget er op til dig, men du skal også huske vedligehold på den lange bane, når du beslutter dig for din udskiftning af vinduer.

Det er tid til udskiftning af døre i Aarhus og omegn

Binder døren? Er den utæt? Drømmer du bare om en flottere dør? Der kan være flere årsager til at udskifte en dør. Måske er du flyttet i en ældre bolig, hvor døren ikke har mange gode år tilbage i sig. Den passer heller ikke til din stil. Det kan vi hurtigt ordne med en nem og professionel udskiftning af dør. Det tager os ikke mange timer.

Kvalitets udskiftning af døre

Hvilke vinduer og døre bruger vi? Vi har et fast samarbejde med Kastrup Vinduet. De tilbyder gode kvalitetsprodukter, som vi stort set ikke får nogle reklamationer på og heller aldrig har problemer med. Vores faste samarbejde med denne vinduesproducent gør det muligt for os at forhandle en særdeles god pris på dine vinduer. 

Har du ønsket om en anden vinduesvariant, kan vi naturligvis også efterkomme dette. Kontakt os med din forespørgsel allerede i dag, så vi kan komme i gang med at udskifte dine vinduer og døre. Vi arbejder ikke kun i Aarhus, men også i Skanderborg og Silkeborg.