Arensbach Entreprise A/S - Døre, vinduer og tagvinduer

Udskiftning af vinduer og døre i Aarhus og omegn

Hos Arensbach A/S har vi skiftet mange vinduer gennem årene, og dette har givet os en bred erfaring indenfor de forskellige producenter af vinduer og døre. Vi har beskæftiget os med næsten alle på det danske marked, og vi ved hvilke, der fungerer bedst.

Vi har valgt at indgå et samarbejde med den danske producent, Kastrup Vinduet. Valget er faldet på Kastrup Vinduet, da vi kan se, at det er deres produkter, som vi gennem årene har haft færrest reklamationer på. Af tekniske årsager fungerer de bedre til renoveringsprojekter, og de leverer kort sagt en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Samarbejdet giver os også ekstra forhandlingskraft, når vi skal skaffe et skarpt tilbud på netop dine vinduer og døre.

Vi monterer også en del vinduer og døre fra producenter som KPK, Outline, Outrup, Velfac, Velux, Idealcombi, Rationel og STM, hvis kunden har et specifikt ønske herom.

Er du interesseret i et skarpt tilbud på dine nye vinduer, så kontakt os, og lad os holde et uforpligtende møde i dit hjem. Her vil vi hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din bolig.

På mødet skal vi sammen tage stilling til ting som:

  • Farve
  • Træ og aluminium eller bare træ og træ
  • 2- eller 3-lags glas
  • Solafskærmning, klar eller matteret glas
  • Friskluftsventiler
  • Lydglas
  • Energiruder
  • Klassisk eller moderne profiler
  • Farve på fugemasse

Når de ting er på plads, måler vi op og finder ud af, hvordan vi indbygger dine nye vinduer og døre med det bedst mulige resultat.

Montage af vinduer

Tilbud på vinduer

Efter mødet fremsender vi et gennemarbejdet, gratis og uforpligtende tilbud. Tilbuddet indeholder som regel mere information omkring levering, montering og afslutning med gummifuger og/eller lister. Vi tilbyder altid et fast tilbud, hvor prisen på det aftalte arbejde overholdes.

Kræver dit projekt assistance fra andre faggrupper, for eksempel en murer eller maler, kan vi også tilbyde at medregne dette i vores pris. Så kan du blot læne dig tilbage og afvente det flotte resultat.

Ved udskiftningen af dine vinduer, udskifter vi samtidig isoleringen mellem mur og vindueskarm for at sikre, at du får mest muligt ud af din energirenovering. Vi udspecificerer altid regningen, så du nemt kan se, hvilke dele af regningen, du kan søge håndværkerfradrag på.