Renoveret Køkken i Villa

Køkken

Se, hvad vi kan hjælpe med nedenfor.

Drømmer du om et nyt køkken, men har ikke tiden eller kompetencerne til at skifte og/eller renovere det? Så varetager vi hos Arensbach gerne denne opgave for dig. Vi har udført mange renoveringer og totalrenoveringer, hvor etableringen af et helt nyt køkken har været en del af processen - vi har derfor meget erfaring med projekter vedrørende køkkenet. Uanset, om det kræver en udskiftning af en bordplade eller flytning af en væg, så kan vi hjælpe dig med at opnå dit drømmekøkken. 

Renoveret Køkken i Herskabslejlighed

Renoveret Køkken i Herskabslejlighed

Denne herskablejlighed i Aarhus C har været under en totalrenovering af Arensbach Entreprise A/S. Her er der blevet kælet for detaljen, og lejligheden fra 1891 står nu knivskarp, men med respekt for boligens oprindelige arkitektur. Her er der ikke blevet sparet på de lækre materialer. Og hvor er det bare fedt, når vores kunder tør vælge noget anderledes for at skabe noget unikt. Dette projekt har blandt andet armaturer fra VOLA, og køkkenmodulerne er fra Invita.

Køkkenet

Køkkenet er et af hjemmets vigtigste rum - det er et samlingspunkt for familien, og af denne grund er det vigtigt, at dit køkken er både funktionelt, men på samme tid skal det også være et rum, du har lyst til at opholde dig i. Når man skal vælge sit nye køkken, så er der flere ting, der er værd at overveje. Hvilken køkkentype ønsker man? Hvad skal størrelsen på køkkenet være? Hvilke materialer skal der benyttes? Hvilken farve skal køkkenet have? Skal dine hvidevare være integrerede ind i køkkenet? 

Uanset hvilke specifikke ønsker du har til dit fremtidige køkken, så kan vi hos Arensbach realisere netop dine visioner, så du kan ende med dit drømmekøkken.  

Renoveret Køkken i 70'er Villa

Renoveret Køkken i 70'er Villa

Projektet involverede en renovering af en villa fra 70'erne, hvor både stueetage og kælder blev totalrenoveret. Som et led i totalrenoveringen fik vi etableret et nyt, moderne køkken - en fed detalje ved køkkenet er den meget stilrene alkove, bygherre ønskede inkorporeret i leverummet. Det er en rigtig lækker løsning, der giver køkkenet noget kant og højner lysten til at opholde sig i rummet. Et godt eksempel på, hvordan funktionalitet og praktikalitet spiller godt sammen.

Skal Arensbach hjælpe dig med at opnå dine bolig-drømme?

Vi står hos Arensbach Entreprise A/S altid til rådighed for at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit hjem. Så uanset hvad dit næste projekt står på, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Så kan vi sammen finde frem til, hvad der er den bedste løsning for dig!

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt? Det er heldigvis ret nemt. Du skal bare udfylde formularen nedenfor, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wrapper

Info 1

Hvor har du fundet os?*

Info 2

Wrapper 2

Submit sektion