Arensbach Entreprise A/S - Lofter & akustiklofter

Lofter & akustiklofter

Se, hvad vi kan hjælpe med nedenfor.

Hvilket loft skal du vælge?

Når du skal beslutte, hvilket loft, som du godt kunne tænke dig i dit nye hjem, er der flere forskellige ting, der bør overvejes. En vigtig faktor når loftmaterialet skal vælges er selvfølgelig udseendet. Ønsker du de samme lofter i hele boligen? Hvilke materialer passer bedst til din bolig? Ønsker du et vedligeholdelsesfrit loft? Og hvad er der villig til at betale for dit nye loft?

Hvilke loftsmaterialer findes der?

Der findes flere forskellige materialer, som kan anvendes til lofterne i dit hus. De mest almindelige lofter er:

  • Gipslofter
  • Lofter med trælister eller brædder
  • Pudsede lofter
  • Lofter af lyddæmpende plader

I den billige ende findes gipspladerne, så ønsker du en god men billig løsning, så er gipsplader det oplagte valg for dig. Herudover bidrager de til et flot, samt plant udtryk til rummet.
Trælofter er let genkendelige fra de fleste ældre huse. Disse anvendes stadig i dag, dog oftest i en hvidpigmenteret udgave.
Pudsede lofter er et loft, som er pudset med puds/mørtel og anvendes ofte i ældre boliger. Disse lofter laves dog sjældent i nye huse, da det er en tidskrævende proces. Pudsede lofter anvendes derimod oftest i ældre huse, hvor man ønsker at bevare den gamle stil.
Lofter af lyddæmpende plader laves enten af presset mineraluld eller træbeton. Pladerne bliver hængt op neden under loftet i et skinnesystem. De lyddæmpende plader kan også udføres i gips, kork eller ålegræs.

Akustiklofter

Et akustikloft hjælper med at absorbere støjen i rummet, så lyden ikke kastes rundt, når bølgerne rammer loftet. Der findes flere forskellige løsninger, som kan bidrage til at lempe larmen i dit hjem Akustiklofter kan være hele lofter eller mindre felter, der sidder, hvor behovet er størst.
Hvis du leder efter en måde at forbedre akustikken i et rum og samtidig give det et stilfuldt og moderne udtryk, kan et akustikloftsystem være det perfekte valg for dig. Akustiklofter er blevet mere og mere populære i de senere år, da de ikke kun giver en æstetisk tiltalende løsning, men også er med til at dæmpe lyden i et rum.
Ud over at forbedre akustikken i et rum kan akustiklofter også hjælpe med at skabe en mere behagelig atmosfære ved at reducere støj og efterklang. De kan også være et vigtigt designelement i et rum, der tilbyder en bred vifte af farver, mønstre og teksturer, der kan tilpasses til ethvert interiør.
Sammenfattende kan akustiklofter være en værdifuld tilføjelse til ethvert rum og kan være med til at forbedre både akustik og æstetik.

Skal Arensbach-holdet hjælpe dig med dit loft?

Hos Arensbach Entreprise A/S kan vi hjælpe dig der er bosat i Aarhus-, Silkeborg og Horsens-området, uanset hvilket loft du drømmer om i dit hjem, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt? Det er heldigvis ret nemt. Du skal bare udfylde formularen nedenfor, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wrapper

Info 1

Info 2

Wrapper 2

Submit sektion