Arensbach Entreprise A/S - Tagudskiftning

Tagudskiftning

Se, hvad vi kan hjælpe med nedenfor.

Hos Arensbach har vi gennem årene udført mange tagudskiftninger, dit tag er en af de mest essentielle bygningsdele på dit hus. Hvis dit tag er udført forkert eller nedslidt kan det forsage alvorlige følgeskader på hele dit hus, derfor er det vigtigt at holde øje med sit tag, hvis det er ved at være nedslidt. Desværre opdager man ofte først utætheder og skader på taget, når det har ledt til følgeskader.

En tagudskiftning er sjældent bare en tagudskiftning, der findes et hav af forskellige tagmaterialer og dobbelt så mange forskellige undertage. Her skal du som kunde være opmærksom på, hvilke materialer der er valgt i de forskellige tilbud, du har modtaget, da prisforskellen for de forskellige løsninger kan være lige så stor som forskellen på kvaliteten af materialerne.

Udskiftning af tag på landejendom
 

Hvad angår fagteknik, så er det vigtigt, at du vælger et tømrerfirma, som ved, hvad de har med at gøre og sætter sig ind i de forskellige materialer. Selv små konstruktionsfejl eller fejlindbygninger kan ødelægge hele taget over en kort årrække.

Det er afgørende, at det undertag, der er valgt til opgaven, indbygges korrekt og passer til tagets hældning og belægning. Lige så vigtigt er det, at der udføres korrekt ventilation i tagrummet, da forkert udført ventilation leder til råd og skimmel. Selv simpel efterisolering kan have alvorlige konsekvenser, hvis det ikke udføres med omtanke - efterisolering kan lede til alvorlige følgeskader, hvis ikke det udføres korrekt.

Hos Arensbach Tømrer i Århus er vi rigtig godt inde i vores fagteknik, og er der noget, vi ikke har styr på, så sørger vi for at få det, inden vi går i kast med en opgave. Vi foretrækker at lave tagprojekter med fast undertag, udført af ru-pløjet profilbrædder, hvorpå et lag tagpap er påsvejset. Desværre er der ikke altid budget til denne løsning, og i de tilfælde anbefaler vi altid at bruge huntonit undertag, som er en gammel, stærk og gennemtestet løsning.

I samarbejde med vores nøje udvalgte samarbejdspartnere laver vi alle slags tage.

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt? Det er heldigvis ret nemt. Du skal bare udfylde formularen nedenfor, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wrapper

Info 1

Hvor har du fundet os?*

Info 2

Wrapper 2

Submit sektion