Arensbach Entreprise A/S - Trægulve og laminatgulve

Trægulve og laminatgulve

Se, hvad vi kan hjælpe med nedenfor.

Der findes flere forskellige muligheder når det kommer til valg af gulvtyper og gulvløsninger. Oftest står valget mellem trægulve eller laminatgulve. Og i denne sammenhæng er der altså flere faktorer, som bør overvejes.

Trægulv eller laminatgulv?

Trægulve er et klassisk valg i mange af de danske hjem. Især sorter som eg, bøg eller ask. Laminatgulve er et slidstærkt, samt billigere alternativ til trægulvet. Et laminatgulv er velegnet til rum, hvor der er stor daglig slid f.eks. køkkenet, børneværelset os. Ved at vælge et laminatgulv slipper du for vedligeholde af gulvet, da det aldrig skal lakeres eller slibes. De fleste laminatgulve ligner et trægulv og ønsket om et flot visuelt, samt praktisk gulv kan derfor opfyldes til billigere penge.

Når du skal vælge dit nye gulv, så er der flere ting, som er vigtige, at tage højde for. Det er værd at lave nogle overvejelser i forhold til holdbarheden. Et planke- eller parketgulv et mere langtidsholdbart trægulv, idet det er mere massivt og fordelen er derfor, at der kan foretages gulvafslibninger flere gange pga. tykkelsen på den type trægulv. Hvorimod et laminatgulv, som er et billigere alternativt, men her opnår du ikke den lange holdbarhed.

Derudover kan det også være en god ide at have vedligeholdelse i tankerne, da et trægulv vil kræve mere vedligeholdelse fremfor et laminatgulv.

Du skal herudover tage stilling til træsort og farve. Skal det være fyr, gran, birk, eg, eller måske bøg eller ask, som er lidt mørkere træsorter. Ved valg af trægulve vil en lysere træsort ikke være lige så slidstærk, som en mørkere træsort.

Et andet punkt, som er værd at overveje er valget af trætype i forhold til rummet. Køkkenet kræver f.eks. en mere slidstærk trætype, hvorimod soveværelset kan klare en sartere type trægulv.

Derudover skal gulvet lægges i den korrekte retning eller mønster. Hvis du ønsker et smallere udtryk, skal gulvets lægges i rummets længderetning. Hvorimod hvis der ønsker et bredere/kortere udtryk, så lægges gulvet tværs over.

Til slut kan det være værd at overveje om der skal etableres gulvvarme under trægulvet.

Skal Arensbach lægge dit trægulv eller laminatgulv?

Vi er dit byggefirma i Aarhus når du skal have lagt nye gulve, hvad end det er trægulv, laminatgulv eller noget helt tredje.  Hos Arensbach Entreprise A/S monterer vi trægulve og laminatgulve i alle former og mønstre. På denne måde kan du opnå lige netop det indtryk, som du ønsker.

Så mangler du en tømrer i Aarhus & omegn til dit næste projekt, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt? Det er heldigvis ret nemt. Du skal bare udfylde formularen nedenfor, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wrapper

Info 1

Info 2

Wrapper 2

Submit sektion