Arensbach Entreprise A/S - Træterrasser & altaner

Træterrasser

Se, hvad vi kan hjælpe med nedenfor.

Der er flere overvejelser, som er værd at overveje, når du har besluttet dig for at få bygget en ny træterrasse. Med en terrasse forlænges din bolig udenfor, og du får på denne måde et udendørsareal, som kan benyttes hele sommeren. En terrasse er det perfekte sted at tilbringe tid med familien en dejlig sommeraften.

Vi står hos Arensbach Entreprise klar til at hjælpe dig med din nye træterrasse. Så bor du i Århus & omegn og drømmer om en ny, lækker terrasse, så er vi tømreren for dig.

Vi har hos Arensbach bygget træterrasser i alle størrelser, og vi står altid klar til at rådgive dig i dit næste projekt og i samarbejde finde frem til den løsning, som passer dine behov og ønsker. Med de mange års erfaring i branchen kan vi med sikkerhed skabe den træterrasse, som du går og drømmer om. Vi står klar til at hjælpe med at gøre dine sommermåneder endnu skønnere med en helt ny træterrasse.

Har du allerede en træterrasse der kunne trænge til en kærlig hånd, så hjælper vi også med at friske din eksisterede terrasse op!

Hvad er væd at overveje i forbindelse med din nye træterrasse?

Før den nye træterrasse skal etableres, er det vigtigt at overveje placeringen i haven, størrelsen på terrassen og valg af materiale.

Når du skal opbygge en ny træterrasse, er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser med hensyn til placeringen i forhold til solen. Ønsker du morgensol, aftensol, sol hele dagen eller skygge? Det kan i denne sammenhæng være, at du er nødsaget til at placere terrassen væk fra huset for at opnå den bedste placeringen i forhold til solen. Det er også relevant at overveje placeringen i forhold til nysgerrige naboer eller den måske trafikerede vej udenfor dit hus. Herudover er det en god ide at overveje, hvor stor en terrasse dit hus kan bære i forhold til grundens størrelse.

Når det kommer til valg af materialet, så er der mange forskellige muligheder at vælge imellem. Det er en god ide at overveje, hvilken træsort, som matcher dit hjem og dine ønsker, og i denne sammenhæng hvor meget vedligeholdelse du er klar til at lægge/ligge i din nye terrasse. Der findes et bredt sortiment af træsorter, blandt andet:

  • Lærk
  • Fyr
  • Gran
  • Ceder
  • Douglasgran
  • Eg
  • Teak
  • Ipé
  • Cumaru.

Hvad koster en træterrasse?

Prisen på din nye træterrasse vil selvfølgelig variere alt efter valget af materialer, samt den ønskede størrelse på terrassen. Der er altså flere forhold, som vil spille ind - alt fra størrelsen på træterrassen, placeringen og trætypen, samt om du ønsker overdækning, trappe og gelænder.

Kontakt Arensbach for et uforpligtende tilbud

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak, hvis du går og drømmer om en ny træterrasse. En træterrasse er en god investering, idet den kan være med til at øge værdien af din bolig. Det er derfor også vigtigt, at du vælger en træterrasse, som passer til stilen på din bolig. Dette skal vi selvfølgelig nok hjælpe dig med.

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt? Det er heldigvis ret nemt. Du skal bare udfylde formularen nedenfor, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wrapper

Info 1

Hvor har du fundet os?*

Info 2

Wrapper 2

Submit sektion