Etablering af Ny Carport

Velkommen til denne flotte, nye carport!

Her har Arensbach stået for nedrivningen af den eksisterende carport, hvorefter vi opførte en spritny carport for bygherre. Her skulle vi sørge for, at carporten matchede til den bagvedliggende beboelse. Udover carporten, tilføjede vi et skur på cirka 4,5kvm. Du kan se før/efter billeder i galleriet lige nedenfor samt læse mere om projektet længere nede på siden. 

Etablering af Carport
Etablering af Carport
Før Etablering af Carport
Procesbillede - Etablering af Carport
Procesbillede - Etablering af Carport
Procesbillede - Etablering af Carport
Etablering af Carport
Etablering af Carport
Etablering af Carport
Etablering af Carport
Etablering af Carport
Etablering af Carport
Fladt tag med Sedum

Fladt Tag med Sedum

På denne Carport har bygherre valgt at vi skulle etablere et fladt tag med tagpap og sedum. Sedumtaget er et miljøvenligere valg sammenlignet med andre tagmaterialer. Det kræver stort set ingen energi at producere, og så mindsker det også mængden af CO2-udslip.

Anmeldelse af carport

En Femstjernet Anmeldelse fra Bygherre

"Vi følte fra start af, at Arensbach forstod det æstetiske udtryk, vi ønskede at opnå med den nye carport og vi satte pris på, at der blev holdt et møde og var god tid til at få detaljerne på plads og gennemgå tilbuddet. Kommunikationen med projektleder har gennem hele forløbet været rigtig god. Vi har følt os trygge gennem hele processen, tømrerne har alle været venlige og servicemindede og vi synes resultatet er blevet rigtig godt." (14/01-2022)

Læs alle vores anmeldelser her

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt? Det er heldigvis ret nemt. Du skal bare udfylde formularen nedenfor, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wrapper

Info 1

Hvor har du fundet os?*

Info 2

Wrapper 2

Submit sektion

Arensbach som Hovedentreprenør

 

Arensbach Entreprise A/S har varetaget dette projekt som hovedentreprenør. Dette indebærer, at vi har stået for alle de udførende fag, samt koordinering og byggestyring - det er den trygge løsning for dig, der ikke vil rode sig selv ud i at skulle administrere adskillelige faggrupper gennem byggeprocessen. På sådan en omfattende totalrenovering har vi eksempelvis haft egne tømrer og murere på projektet sammen med elektriker og tagdækker. 

40 kvadratmeter Carport

En Rummelig Carport

Bygherre kan nu nyde en spritny carport på næsten 40 kvadratmeter. Selve carporten er 5,7m bred og 7m lang, og den rummer også en opladningsstation til bygherres bil. Derudover har vores elektriker-underentreprenør etableret 12 spots i carporten. 

Følg med i alle vores projekter på Instagram!