Renovering af det gamle rådhus i Horsens

Vi er meget glade og stolte over, at have været hovedentreprenør på dette fantastiske projekt og vi kan nu her i 2023 “skrive os på”, som nogle af de heldige, der har bidraget til at renovere og bevare det gamle rådhus.

Vi har etableret en stor og flot kantine, møderum og toiletfaciliteter i det uudnyttet tagrum på det gamle rådhus i Horsens. Det har været en helt fantastisk opgave, som vi er utrolig stolte af at have vundet som hovedentreprenør. Opgaven passer perfekt ind i vores passion for renovering og særligt renovering af historiske bygninger som er noget vi drømmer om at komme til at lave meget mere af.

Vores samarbejdspartner @p-olesen har saneret etagen for miljøfarlige stoffer. I samarbejde med @søberg vvs er der blevet etableret nye støbejernsradiatorer, udført magen til de oprindelige. Og @mundelstrup el har trukket de nye el installationer. @vimaler har lavet malerarbejdet og de flotte akustikpudslofter mellem spærene. Tak for det gode samarbejde! 

Tak til vores dygtige håndværkerteam på sagen hvor Rene, Emil, Aslak og Frederik har været primære tømrere og Mads og Dawud har været primære murere og vores tømrer Aslak har været tovholder på pladsen.

Alt i alt har dette bare været et super fedt projekt og det færdige resultat står bare kniv skarpt. Afleveret mangelfrit og til aftalt tid. Tak til bygherre @m+ejendomme for muligheden og tilliden.

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak, hvis du mangler et byggefirma til et lignende projekt eller måske noget helt andet. Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Arensbach Entreprise A/S - Det gamle rådhus
Arensbach Entreprise A/S - tagrum
Arensbach Entreprise A/S - tagrum
Arensbach Entreprise A/S - detalje
Arensbach Entreprise A/S - toilet
Arensbach Entreprise A/S - Badeværelse
Arensbach Entreprise A/S - Terasso
Arensbach Entreprise A/S - detalje
Arensbach Entreprise A/S - indgravering
Arensbach Entreprise A/S - detalje
Arensbach Entreprise A/S - detalje
Arensbach Entreprise A/S - detalje
Arensbach Entreprise A/S - detalje
Arensbach Entreprise A/S - Det gamle rådhus Horsens
Arensbach Entreprise A/S - synlige bjælker
Arensbach Entreprise A/S - tagrum
Arensbach Entreprise A/S - detalje
Arensbach Entreprise A/S - vindue
Arensbach Entreprise A/S - gamle bjælker
Arensbach Entreprise A/S - gammel dør
Arensbach Entreprise A/S - kammer
Arensbach Entreprise A/S - detalje
Arensbach Entreprise A/S - detalje
Arensbach Entreprise A/S - gammelt træværk
Arensbach Entreprise A/S - bevaringsværdigt
Arensbach Entreprise A/S - Det gamle rådhus Horsens
Arensbach Entreprise A/S - Ask og bygherre
Arensbach Entreprise A/S - tagrummet
Arensbach Entreprise A/S - før renovering
Arensbach Entreprise A/S - udefra

En Fredet Bygning

Da bygningen er fredet, er alt lavet med respekt for bygningens arkitektur, og de gamle bjælker er blevet bevaret synlige inde i bygningen. Det gamle lerindskud er blevet reetableret, de steder det var skadet. Skunke, lofter og vægge er lavet med ru forskalling og rørvævs puds, som man gjorde i gamle dage. Gulvene er blevet belagt med klassiske ”husmands” fyrtræsgulvplanker over hele etagen. Mellem spærene har vi lavet en slank konstruktion med et højisolerende produkt afsluttet med smukt akustikpuds.

Terrazzogulv

Terrazzogulvet

I det gamle rådhus' rum med toilet og bad har vi støbt et lækkert, klassisk sort/hvid terazzogulv, der er leveret af Kjer Terazzo. Et terrazzogulv er et unikt stykke håndværk, som er udført i knust marmor med cement til at binde det hele sammen. Terrazzogulve er desuden helstøbte, hvilket  frigør gulvet for fuger - det gavner æstetikken, da fugerne hurtigt kommer til at fremstå knap så flotte på grund af sæberester og skidt. Terrazzogulve er grundet den glatte overflade ligeledes nemme at rengøre.
 

Arensbach som Hovedentreprenør

Arensbach Entreprise A/S har varetaget dette projekt som hovedentreprenør. Dette indebærer, at vi har stået for alle de udførende fag, samt koordinering og byggestyring - det er den trygge løsning for dig, der ikke vil rode sig selv ud i at skulle administrere adskillelige faggrupper gennem byggeprocessen. På sådan en omfattende totalrenovering har vi eksempelvis haft egne tømrer og murere på projektet sammen med elektriker, maler, vvs, kloak og sparring med arkitektfirmaet, der var indblandet i projektet. 

Douglas Plankegulv

Nyt Douglas Plankegulv

Det forhenværende uudnyttede tagrum i rådhuset fik også lagt helt nyt gulv i det nye kantinerum, de tre møderum og i kopirummet. Her fik vores dygtige tømrere opbrudt og bortskaffet det forhenværende gulv, hvorefter der blev lagt et super fedt Douglas plankegulv. Douglas er en nåletræsart, der i daglig tale blot omtales som Douglas - det er en tidsløs løsning, der bidrager med et stilrent udtryk til rummet. 

Specialiseret i Totalrenoveringer

En renovering eller totalrenovering kan forbedre din bolig, så du får mest muligt ud af de eksisterende kvadratmeter. Det giver boligen en tidssvarende opdatering, hvad angår dagslys, arkitektur og komfort. For mange er beslutningen også præget af energimæssige grunde, da en totalrenovering kan sikre en bedre energimærkning på boligen.

Arensbach Entreprise A/S er specialiserede i renovering af private boliger. Vi sørger for at udvide vores horisont og holde os opdaterede på nye tendenser og muligheder inden for renovering. Vi udfører alle former for boligrenovering, så uanset om det er din villa, lejlighed, rækkehus, parcelhus, kolonihavehus eller dit sommerhus, der trænger til fornyelse, så kan du trygt overlade det til os.

Bindingsværk

Originalt Bindingsværk

Vi fik undervejs i processen også genskabt det overpudsede bindingsværk i det gamle rådhus, så det igen fremstod originalt som rå træ. Bindingsværket blev afrenset helt for maling og puds, så det fik genskabt det her lækre ubehandlede udtryk. En rigtig flot detalje, som virkelig højner charmen og autenticiteten i tagrummet. 

Bygherre

Afleveret til en tilfreds Bygherre

Efter en super fed, udfordrende og succesfuld totalrenovering, kunne vi aflevere et fantastisk nyt og brugbart tagrum til M+ Ejendomme. De har længe været en god, fast samarbejdspartner for os i Arensbach Entreprise A/S - samarbejdspartner eller ej, så er det altid fantastisk at kunne overrække et vellykket projekt til en glad og tilfreds bygherre!  

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt? Det er heldigvis ret nemt. Du skal bare udfylde formularen nedenfor, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wrapper

Info 1

Hvor har du fundet os?*

Info 2

Wrapper 2

Submit sektion

Følg os og få et indblik i vores igangværende projekter