Arensbach Entreprise A/S - Bevaringsværdige bygninger

Bevaringsværdige bygninger

Se, hvad vi kan hjælpe med nedenfor.

Hos Arensbach Entreprise A/S - dit byggefirma i Aarhus og omegn - har vi stor ekspertise med istandsættelse af bevaringsværdige bygninger og er vant til at træde varsomt, samt anvende den særlige byggeskik som i gamle dage.

Hvis dit hjem er blevet udpeget som bevaringsværdigt af kommunen, så betyder det, at det har nogle særlige arkitektoniske eller byggetekniske kvaliteter. Den bevaringsværdige vurdering foretages på baggrund af følgende forhold; arkitektonisk-, kulturhistorisk- og miljømæssig værdi, samt originalitet og tilstand og bevaringsværdien af bygningen vurderes på en karakterskala fra 1-9, hvor 1 er den højeste værdi.

Når en bolig er erklæret bevaringsværdig, så gælder det kun husets ydre, såsom facade, fundamentet, døre, vinduer, tag, kviste osv. Det betyder, at der er nogle regler for, hvilke ændringer du må foretage på de ydre dele af dit hus.
Hvis dit hus derimod er bygningsfredet, så er det hele huset, altså både inde og ude, som er fredet. Dette betyder, at ændringer skal godkendes af slots- og kulturstyrelsen.

Formålet med at erklære et hus bevaringsværdigt er at sikre husets eller kvarterets oprindelige udtryk. Hvilket betyder, at man skal være varsom, når boligen skal istandsættes eller restaureres, idet der oftest er blevet anvendt en særlig byggeskik eller arkitektur, som danner rammen for, hvordan huset skal se ud.

Går du med tankerne om at købe et bevaringsværdigt hus?

Så er det en god ide først at få et overblik over hvilke krav, som stilles til huset, samt om disse krav er overholdt. Du kan risikere at blive ansvarlig, hvis kravene ikke er blevet overholdt af tidligere ejer.

Arbejdet med en bevaringsværdig bygning kræver dygtigt håndværk og ekspertise indenfor området. Det er vigtigt, at man er opmærksom på, at man ikke ødelægger de værdier, som har resulteret i, at huset blev erklæret bevaringsværdigt eller fredet i første omgang. Det kræver en fagmand, som kender til istandsættelsesprincipper, teknikker og materialer til at varetage renoveringen/vedligeholdelsen af bevaringsværdige bygninger. Det skyldes, at bevaringsværdige bygninger er udført ud fra andre byggeteknikker, samt med brug af andre materialer, end vi anvender i dag.

Skal vi hjælpe dig med din bevaringsværdige bygning?

Arensbach Entreprise er dit byggefirma i Aarhus omegn & Silkeborg, hvis du mangler en entreprenør med ekspertise i renovering af ældre bevaringsværdige bygninger. Vores Arensbach-hold udfører arbejdet med respekt for det originale håndværk og i samarbejde med bygherrer og rådgivere.

Hos Arensbach Entreprise A/S har vi stor respekt for det oprindelige, hvilket også er derfor vi har valgt at specialisere os i renovering fremfor nybyg. Vores mest fornemme opgave er at genetablere gamle bygninger frem for blot at rive dem ned og etablere nyt. Flere undersøgelser peger i retning af, at denne fremgangsmåde er mere bæredygtig end at bygge nyt.

Er du nysgerrig på at se, hvordan vi tidligere har håndteret lignende sager, så har vi for nyligt totalrenoveret tagrummet på det gamle rådhus i Horsens med stor respekt for det oprindelige.

Lad os stå for arbejdet med bevaringsværdige huse

Når du skal bygge om, bygge til eller bygge nyt, så er Arensbach Entreprise A/S det helt rigtige valg. Her får du en samarbejdspartner med styr på tingene og orden i sagerne, så din byggeproces kan foregå så gnidningsfrit som muligt. Hvis du råder over en ejendom, der af kommunen er erklæret bevaringsværdig grundet byggetekniske, historiske eller arkitektoniske årsager, skal der tages højde for dette, når der skal renoveres eller bygges om.

Der er mange formaliteter, der skal tages højde for, når man indleder et byggeprojekt. Vi har lang erfaring i branchen, og vi anvender hver dag vores mangeårige ekspertise, når vi løser opgaver for store og små bygherrer i Aarhus og det omkringliggende Østjylland. Vi sørger altid for, at de nødvendige tilladelser er på plads, før arbejdet sættes i gang, og vi står til rådighed, hvis du skal renovere eller ombygge bevaringsværdige bygninger, hvor der kan være ekstra stramme retningslinjer for arbejdet.

Renovering af bevaringsværdige bygninger - kontakt Arensbach i dag

Forskellige opgaver er præget af forskellige rammer. Vi har stor erfaring med bevaringsværdige bygninger, og vi står også klar til at hjælpe dig med opgaven, hvis dit hjem er klassificeret som bevaringsværdigt. Når kommunerne klassificerer bestemte bygninger som bevaringsværdige, tages der udgangspunkt i følgende forhold: Arkitektur, kulturhistorie, originalitet og miljø. Bevaringsværdige bygninger tildeles en værdi fra 1 til 9 alt efter bygningens tilstand og grad af bevaringsværdighed. En værdi på 9 betegner de mindst bevaringsværdige bygninger og 1 de mest bevaringsværdige. Når bygninger erklæres bevaringsværdige, skyldes det, at kommunen ønsker at bevare det oprindelige indtryk. Det kan både gælde den enkelte bygning eller kvarteret. Det har vi hos Arensbach en enorm respekt for, og vi lægger en ære i at behandle disse byggeprojekter med den nænsomhed og ordentlighed, der kræves.

Kontakt Arensbach i dag, hvis du er på udkig efter et erfarent byggefirma med egne murere og tømrere, der har løst adskillige lignende opgaver for tilfredse kunder i Aarhus og omegn. Her tager vi altid udgangspunkt i netop dit behov, når vi rådgiver dig om dine muligheder og løser opgaven til aftalt tid. Vi har ofte arbejdet med bevaringsværdige bygninger, og vi medbringer naturligvis erfaringerne fra disse opgaver, når vi sammen finder den helt rigtige løsning på dit projekt. Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning, så du får det bevaringsværdige hjem, du drømmer om og fortjener.

Køb af bevaringsværdig bygning - det skal du være opmærksom på

Hvis du har investeret i et bevaringsværdigt hus eller overvejer en sådan investering, så er der forskellige faktorer, du skal være opmærksom på. Først og fremmest bør du skabe dig et overblik over de krav, der stilles til huset. Som ejer er det dit ansvar, at kravene er overholdt, og du risikerer at hæfte for tidligere ejers forsømmelse af at overholde disse krav. Når du allierer dig med Arensbach, får du en leverandør, der har styr på kravene i arbejdet med bevaringsværdige bygninger. Vi sørger for at alle tilladelser er på plads, så arbejdet altid foregår i tråd med de retningslinjer, der er gældende på området.

Tryghed er vigtigt, når man renoverer, bygger om, bygger nyt eller bygger til. Derfor tilknyttes dit projekt en fast byggeleder, så du altid ved, hvor du kan få svar på dine spørgsmål i takt med at de opstår. Vi opstarter først arbejdet, når vi er enige om og har forventningsafstemt om rammer, materialer og alt det andet, der hører med til byggeopgaver af større eller mindre karakter.

Hvis der er brug for håndværksmæssige tiltag, er det vigtigt, at du vælger en leverandør med ekspertise og erfaring med den type opgaver. En sådan leverandør finder du i Arensbach Entreprise A/S. Vi er et moderne byggefirma, der varetager alle slags byggeopgaver. Vi råder selv over vores egne tømrere og murere, som vi har udvalgt nøje på baggrund af deres kompetencer og erfaring. På den måde kan vi hurtigt finde de helt rigtige håndværkere til dit projekt, når vi sammen danner os et overblik over dit behov. Når det handler om bevaringsværdige bygninger, er det vigtigt, at håndværkeren kan sit kram. Sådanne håndværkere tilbyder Arensbach Entreprise A/S, så kontakt os i dag, hvis du er på udkig efter en kompetent entreprenør til arbejdet med din bevaringsværdige bygning. Så får du et resultat, der både lever op til dine forventninger og de krav, der kendetegner denne type opgaver.

Bevaringsværdige ejendomme kræver erfaring og kompetencer

Arbejdet med bevaringsværdige bygninger kræver en leverandør, der har orden i sagerne og styr på sit håndværk. Bevaringsværdige bygninger er erklæret bevaringsværdige af en grund, og det er vigtigt, at man ikke ødelægger eller ændrer det, der i første omgang gjorde bygningen bevaringsværdig. Du får mulighed for en unik og kulturhistorisk bolig, hvilken kan være med til at øge værdien af ejendommen, når du foretager renoveringen med respekt for husets karakter.

Bevaringsværdigt hus - muligheder og begrænsninger

En bevaringsværdig bygning rummer både muligheder og begrænsninger for dig som boligejer. Når du allierer dig med en erfaren og kreativ aktør som Arensbach, bliver du ofte præsenteret for muligheder, du ikke selv havde tænkt på. De specifikke muligheder og begrænsninger, der kendetegner din ejendom, kræver en konkret vurdering. Kontakt os i dag for et uforpligtende møde, hvor du kan blive klogere på dine muligheder.

Indhent tilbud på renovering af bevaringsværdige huse

Vi bestræber os på at gøre det nemt for dig at skabe kontakt og indhente et tilbud fra os. Du skal blot udfylde kontaktformularen her på siden, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt, så vi sammen kan skabe et overblik over mulighederne med din bevaringsværdige ejendom.

Renovering af bevaringsværdige huse med fokus på din tilfredshed

Med Arensbach Entreprise A/S har du et erfarent byggefirma i ryggen, som selv råder over dygtige og erfarne murere og tømrere, der kan udføre arbejdet til perfektion. Vi gør altid vores forarbejde, når kunderne betror os det praktiske arbejde. På den måde sikrer vi, at arbejdet lever op til dine forventninger og de retningslinjer, der kendetegner projektet.

Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du har brug for kompetent hjælp til arbejdet med dit bevaringsværdige hus. Her får du en løsning, der er skræddersyet til behovet i din ejendom, så arbejdet kan føre til øget værdi og livskvalitet i hverdagen, når dit bevaringsværdige hus renoveres, så det lever op til den moderne boligejers krav og behov.

Lad os stå for vedligeholdelse af bevaringsværdige bygninger

Hvis du er på udkig efter et kompetent og erfarent byggefirma med fokus på bevaringsværdige bygninger i Aarhus, Silkeborg, Skanderborg eller andre områder i det østjyske, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi råder nemlig over de ressourcer og den erfaring, der gør dit projekt til en succes. Vores vigtigste ressource er vores dygtige medarbejdere, og vi glæder os til at præsentere dig for det dygtige hold af håndværkere, der skal varetage arbejdet på din bevaringsværdige bygning, så det lever op til dine forventninger. Når du overlader ansvaret til os, kan du forvente klar og tydelig kommunikation, hurtige svar på dine spørgsmål og håndværk i verdensklasse. Vi har sammensat et hold af håndværkere med fokus på individuelle kompetencer, erfaring og nysgerrighed.

Med Arensbach får du et byggefirma, hvor der er fokus på de unikke aspekter, der kendetegner din sag. To sager er aldrig ens, så kontakt os i dag, så vi sammen kan danne os et overblik over de faktorer, som kendetegner din ejendom og dine ønsker for resultatet af arbejdet.

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt? Det er heldigvis ret nemt. Du skal bare udfylde formularen nedenfor, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wrapper

Info 1

Hvor har du fundet os?*

Info 2

Wrapper 2

Submit sektion