Arensbach Entreprise A/S - Carporte, skure & garager

Carporte, skure & garager

Se, hvad vi kan hjælpe med nedenfor.

Der er flere ting, som er vigtige, at overveje når der skal bygges en ny carport, garage eller skur. Både i forhold til placeringen og konstruktionen. Skal den bygges i forlængelse af huset? Eller måske være fritliggende? Og hvor mange biler skal der være plads til?
Det er vigtigt at huske, at tage hensyn til dine behov, budget og lokale bygningsregler, da der kan være forskellige krav til størrelse, afstand til naboer og placering på din ejendom.

Det er også vigtigt at overveje stilen på din nye carport/garage, så du opnår en sammenhæng med din bolig. Mulighederne er mange og vi står hos Arensbach Entreprise A/S klar til at rådgive dig omkring materialevalg, placering, konstruktion, udseende, samt hjælpe dig med at gøre din nye carport, garage eller skur en integreret del af din ejendom.

Garage eller carport?

Med en carport eller garage kan du beskytte din bil. En carport vil enten være hel eller delvis åben, hvor en garage er lukket. Garagen er for dig, som ønsker mere opbevaringsplads og samtidig sikre dine ting mod frost. Hvorimod carporten er løsningen for dig, som blot ønsker en overdækning til bilen.
Når du skal opføre en ny carport/garage, så er der nogle regler, som er vigitge at overholde. Ifølge bygningsreglementet, så må arealet på din carport/garage ikke overstige 50m2 uden en byggetilladelse. Derudover vil der være nogle regler i forhold til placeringen. Tommelfingerreglen er, at al bybebyggelse skal placeres mindst 2,5 meter fra skel.

Skur

Med et skur får du tildækket og tillukket opbevaringsplads til alle de ting, som du måske ikke har plads til inde i hjemmet. Der er flere forhold, som er værd at overveje inden du får opført dit nye skur. Bl.a. størrelsen på skuret, som afhænger af hvad du ønsker at opbevare. Hvilket materiale ønsker du skuret skal bygges i? I denne sammenhæng er det værd at have vedligeholdelse med i tankerne. Herudover skal der gøres nogle overvejelser omkring placeringen af skuret, skal det være i forlængelse af din carport/garage eller fritliggende?

Skal Arensbach hjælpe dig?

Hos Arensbach Entreprise A/S har vi mange års erfaring med at bygge carporte, garager & skure, der opfylder vores kunders behov, samt ønsker. Uanset om du har brug for en simpel carport til at beskytte din bil eller en stor garage, som også kan anvendes til opbevaring, så kan vi hjælpe dig.
Så drømmer du om en ny carport, garage eller måske et skur, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.
Sammen finder vi frem til løsningen, som passer dine behov og husets stil, som sikre at din nye garage, carport eller skur blender ind i omgivelserne.

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt? Det er heldigvis ret nemt. Du skal bare udfylde formularen nedenfor, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wrapper

Info 1

Info 2

Wrapper 2

Submit sektion