Arensbach Entreprise A/S - Carporte, skure & garager

Carporte, skure & garager

Se, hvad vi kan hjælpe med nedenfor.

Der er flere ting, som er vigtige at overveje, når der skal bygges en ny carport, garage eller skur. Både i forhold til placeringen og konstruktionen. Skal den bygges i forlængelse af huset? Eller måske være fritliggende? Hvor mange biler skal der være plads til?
Det er vigtigt at tage hensyn til dine behov, budget og lokale bygningsregler, da der kan være forskellige krav til størrelse, afstand til naboer og placering på din ejendom.

Det er også vigtigt at overveje stilen på din nye carport/garage, så du opnår en sammenhæng med din bolig. Mulighederne er mange, og vi står hos Arensbach Entreprise A/S klar til at rådgive dig omkring materialevalg, placering, konstruktion, udseende samt hjælpe dig med at gøre din nye carport, garage eller skur en integreret del af din ejendom.

Garage eller carport?

Med en carport eller garage kan du beskytte din bil. En carport vil enten være hel eller delvis åben, hvor en garage er lukket. Garagen er for dig, som ønsker mere opbevaringsplads og samtidig sikre dine ting mod frost. Hvorimod carporten er løsningen for dig, som blot ønsker en overdækning til bilen.
Når du skal opføre en ny carport/garage, så er der nogle regler, som er vigitge at overholde. Ifølge bygningsreglementet, så må arealet på din carport/garage ikke overstige 50m2 uden en byggetilladelse. Derudover vil der være nogle regler i forhold til placeringen. Tommelfingerreglen er, at al bybebyggelse skal placeres mindst 2,5 meter fra skel.

Skur

Med et skur får du tildækket og tillukket opbevaringsplads til alle de ting, som du måske ikke har plads til inde i hjemmet. Der er flere forhold, som er værd at overveje inden du får opført dit nye skur. Bl.a. størrelsen på skuret, som afhænger af hvad du ønsker at opbevare. Hvilket materiale ønsker du skuret skal bygges i? I denne sammenhæng er det værd at have vedligeholdelse med i tankerne. Herudover skal der gøres nogle overvejelser omkring placeringen af skuret, skal det være i forlængelse af din carport/garage eller fritliggende?

Skal Arensbach hjælpe dig?

Hos Arensbach Entreprise A/S har vi mange års erfaring med at bygge carporte, garager & skure, der opfylder vores kunders behov og ønsker. Uanset om du har brug for en simpel carport til at beskytte din bil eller en stor garage, som også kan anvendes til opbevaring, så kan vi hjælpe dig.


Så drømmer du om en ny carport, garage eller måske et skur, så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Sammen finder vi frem til løsningen, der passer til dine behov og husets stil, samt sikrer, at din nye garage, carport eller skur blender ind i omgivelserne.

Garager, carporte & skure - overlad arbejdet til Arensbach

Hvis du går med tanker om at opføre en ny garage, carport eller et skur, er der flere ting, du bør overveje i forhold til placeringen og konstruktionen, så du får den helt rigtige løsning. Arensbach Entreprise A/S er et moderne byggefirma med egne tømrere og murere, som har stået for at bygge et stort antal garager, skure og carporte for tilfredse bygherrer i Aarhus, Silkeborg, Skanderborg og andre østjyske byer. Her får du en professionel sparringspartner med orden i sagerne, som kan rådgive og vejlede dig om fordele og ulemper ved forskellige placeringer og konstruktioner.

Skal konstruktionen opføres i forlængelse af huset eller måske være fritliggende? Hvor mange biler skal der være plads til, og er der andre behov, garagen skal opfylde? Kontakt os i dag, hvis du har spørgsmål af denne karakter. Så finder vi sammen en løsning, der er skræddersyet dine behov og tilpasset din bolig. Vi hjælper dig gerne med at forstå de lokale bygningsregler, materialevalg, budget og muligheder ved de forskellige løsninger. Kontakt os i dag, så du kan få overblik over dine muligheder og et uforpligtende tilbud.

Beskyt din bil nemt med en carport

En carport er en helt eller delvis åben konstruktion, der har til formål at beskytte din bil. Vi har opført et stort antal carporte for vores kunder, der altid er tilpasset den enkelte bolig og kundens ønsker. Der er en række regler, der skal overholdes, når vi i fællesskab opfører din nye carport, og de samme regler gælder for garager. Der skal indhentes byggetilladelse, hvis størrelsen overstiger 50m2, og der er regler i forhold til konstruktionens placering. Som udgangspunkt skal al bebyggelse placeres mindst 2,5 meter fra skel. Vi har styr på reglerne, og vi hjælper dig gerne med at indhente byggetilladelse i de tilfælde, hvor det kræves.

Skure til dit behov

Med et skur får du ekstra opbevaringsplads, så du kan opbevare dine ejendele på sikker vis. Der er mange muligheder med skure men også mange overvejelser. Hvad skal du opbevare? Hvilke materialer skal benyttes til konstruktionen? Er der andre forhold, der skal tages hensyn til og hvad med vedligeholdelse? Kontakt os i dag, så vores hjælpsomme og erfarne medarbejdere kan besvare disse og lignende spørgsmål.

Få plads til dine ejendele med et skur

Med et skur får du mere plads til at opbevare dine ejendele. Det kunne være haveredskaber, hobbyartikler eller andet. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for skurets anvendelsesmuligheder og mulige konstruktioner. Vi har stor viden om skure, og vi glæder os til at præsentere dig for dine muligheder.

Garage - beskyt din bil og dine ejendele

Hvis du gerne vil beskytte din bil og have mere opbevaringsplads, så er en garage en oplagt løsning. En garage er en lukket konstruktion, der er beregnet til at beskytte din bil, motorcykel eller andre ejendele. Det er den oplagte mulighed for dig, som også ønsker mere opbevaringsplads, hvor dine ejendele samtidig er i sikkerhed for frost, vind og vejr. Vi har styr på reglerne, som gælder på området, og vi danner os hurtigt et overblik over dit behov, så vi kan tilbyde dig en skræddersyet løsning.

Ny garage - få et tilbud i dag

Kontakt os i dag, hvis du ønsker et tilbud på en ny garage, der er skræddersyet dine behov. Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan danne os et overblik over dit behov og dine muligheder for at opfylde behovet. Arensbach Entreprise A/S er en erfaren entreprenør, som tilbyder professionel rådgivning og vejledning, så du har styr på byggeregler, budget, materialer og tidsplan, før du accepterer vores tilbud. Vi står ved din side gennem hele processen, og vi holder dig løbende opdateret på arbejdet.

Byggeri er en tillidssag. Derfor fokuserer vi på klar og tydelig kommunikation og grundig forventningsafstemning, så der er styr på formaliteter og praksis inden arbejdet sættes i gang.

Ny carport opført af erfarne håndværkere

Arensbach er et byggefirma med egne murere og tømrere. Vi har samlet et hold af dygtige håndværkere, som vi har udvalgt på baggrund af erfaring, kompetencer og indstilling til arbejdet. Vores håndværkere er hver især specialiserede på forskellige områder, og det giver os en unik mulighed for at skræddersy vores tilbud, så de altid er tilpasset den enkelte kundes behov.

Vi glæder os til at præsentere dig for vores kompetente og erfarne håndværkere, som går til arbejdet med faglig stolthed, respekt for de danske håndværkstraditioner og nysgerrighed i forhold til faget. Vi har fingeren på pulsen i byggeriet, så vi altid kan tilbyde de bedst mulige løsninger for vores kunder.

Nyt skur - kontakt os i dag

Kontakt os i dag, hvis du overvejer at opføre et nyt skur i Aarhus eller andre steder i det østjyske område, som Arensbach dækker. Vi er gode til at lytte, og vi danner os hurtigt et overblik over dit behov, så vi kan tilbyde den bedst mulige løsning. Der er mange muligheder for at få opført et skur, en garage eller en carport, så du kan passe godt på din bil og andre vigtige ejendele, få plads til at dyrke dine hobbyer eller noget helt tredje.

Vi vil gerne høre fra dig, så udfyld kontaktformularen i dag. Så vender vi tilbage, så vi sammen kan finde en løsning på dit behov for skur, carport, garage eller andre byggeopgaver af større eller mindre karakter. Vi siger sjældent nej til en udfordring, og vi glæder os til at præsentere dig for dine muligheder.

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt? Det er heldigvis ret nemt. Du skal bare udfylde formularen nedenfor, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Wrapper

Info 1

Hvor har du fundet os?*

Info 2

Wrapper 2

Submit sektion